Neler Yeni

PC HOCASI yeni sistem 9599 9.999 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammed Furkan Uzuntur
bu sistem tam bir F/P çok iyi olmuş ben kaçırmak istemiyorum ama işte ssd ve kasa sıkıntı etti bana adam akıllı ilk ne koyduysan onu sat ne değiştiriyorsun beklicem birazdaha bakalım değişirse alıcam
Bence Abdullah reyizi bekleyin ben öyle yapıcam

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Beyler ben ilk çıkan intelliyi aldım şuan ki ile arasında fark var bilginiz olsun. Yeni koydukları ssd ve kasa eskisine göre kötü, şuan için amd almak daha mantıklı gibi.
Ben de farkında olmadan kasası değişmiş versyonunu almışım vg04f modeli sizce bu kasa nasıl? Önünde cam var ama yanlarda hava kanalları var iyi gibi görünüyor

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
Ben de farkında olmadan kasası değişmiş versyonunu almışım vg04f modeli sizce bu kasa nasıl? Önünde cam var ama yanlarda hava kanalları var iyi gibi görünüyor
kanka hem kasa hem ssd farklı olanı aldın herhalde ssd kontrol et 1800/1200 e düşürüldü çünki ben oyüzden bekliyorum geceye kadar değişirse alcam

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
Sdd sıkıntı bro
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka hem kasa hem ssd farklı olanı aldın herhalde ssd kontrol et 1800/1200 e düşürüldü çünki ben oyüzden bekliyorum geceye kadar değişirse alcam
Bende m2 değişmese kasayı değişcem zaten

Olmadı abdullah abiyi bekliycez

Fırsatçılık yapıp intle çok gittiği için intel olanda elinde kalanları koydular

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Ssd değişmedi sanırım sadece kasa ve psu
SSD:
WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma × 1
Kasa vento VG04F olmuş bence diğeriyle pek bi farkı yok ama mesh olsa iyiydi
ve ek olarak psu değişmiş o da fsp hyper pro h3 550w 80+ bronze olmuş siyah kablo olması benim için daha iyi güzel olmuş totale baktığımızda kasanın egzoz fanı yok görünüyor ama bir şey takarlar heralde, rgb olur umarım en beğendiğim egzoz fanının da rgb olmasıydı ama bakalım ne gelecek süprizlere gebeyiz

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
Önü mesh olsa daha iyi hava akışı oluyor ama önün iki yanı delikli gibi çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
SSD:
ve ek olarak psu değişmiş o da fsp hyper pro h3 550w 80+ bronze olmuş siyah kablo olması benim için daha iyi güzel olmuş totale baktığımızda kasanın egzoz fanı yok görünüyor ama bir şey takarlar heralde, rgb olur umarım en beğendiğim egzoz fanının da rgb olmasıydı ama bakalım ne gelecek süprizlere gebeyiz
Bende aynısından aldım kasa değişmiş ama ssd aynı.

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
beyler sizce kasa ve ssd değişirmi bekliyimmi yoksa geç olmadan alsammı aldıktan sonra değişirse üzer çünkü şuanki kasa iyi değil+ssd yarı yarıya çökmüş

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
SSD:

Ssd değişmese sıkıntı yok

Ekler

• Screenshot_20220613-192338_Chrome.jpg
    Screenshot_20220613-192338_Chrome.jpg
    488.8 KB · Hit: 58

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

duch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ömer Peker
Instagram dan yazın postun altına pchocasinin ben yazdım biraz tepki verirsek düzeltebilirler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom