32k hadi iyi niyet diyelim 32.5k ya olur en min. Tahminimce 33k ya olur yaparlarsa.Ben beğendim. Piyasayı uxun zamandır takip etmiyorum ama hep Bi 4070s beklentim olucak bu fiyata.
32k hadi iyi niyet diyelim 32.5k ya olur en min. Tahminimce 33k ya olur yaparlarsa.Ben beğendim. Piyasayı uxun zamandır takip etmiyorum ama hep Bi 4070s beklentim olucak bu fiyata.
Boş 4060 lardan iyi.30k para veriyorsun cl48 gecikmeli 6000mhz ram alıyorsun hızın ne anlamı kaldı
30k para veriyorsun 512gb ssd alıyorsun !
30k para veriyorsun kasa'nin psu ne olduğu belli değil fason psulara göre iyi olabilir ama yine de f/p bilindik marka görmek isterdim.
sistemin tek artısı 7600 ile b650m anakart ve kule tipi olması
rx7700xt 30k da görmek üzdü
33k yazın başında vardı düşmesi lazımdı düşmedi aksine dolar artmadan arttı. Şimdi hiç düşmez. 4060ti 16gb lı 25k altına gelirse öyle alırız32k hadi iyi niyet diyelim 32.5k ya olur en min. Tahminimce 33k ya olur yaparlarsa.
herhalde kanadada felan yasıyorsun adamlar 30k ya elınden gelenın en ıyısını yapmıs hala ssd 512 dıyorsun psu da ne beklıodun boyle fp sıstemde corsaır felanmı ? ayrıca psu gayet yerınde 30kda 7700xt yerıne ne beklıyodun 4070ti felanmı ıyı mızah yapmıssın dıye yorumluyorum sadece30k para veriyorsun cl48 gecikmeli 6000mhz ram alıyorsun hızın ne anlamı kaldı
30k para veriyorsun 512gb ssd alıyorsun !
30k para veriyorsun kasa'nin psu ne olduğu belli değil fason psulara göre iyi olabilir ama yine de f/p bilindik marka görmek isterdim.
sistemin tek artısı 7600 ile b650m anakart ve kule tipi olması
rx7700xt 30k da görmek üzdü
nası ya taner abıyle gercektete tanıstım cok tatlı adamSistem iyi de bu adam çok itici ya
Kk o kartta o 16gb yi kullancak güç yok. Para israfı. O fiyata koştur koştur 7700xt alınır. Ayrıca 4060lar fiyasko33k yazın başında vardı düşmesi lazımdı düşmedi aksine dolar artmadan arttı. Şimdi hiç düşmez. 4060ti 16gb lı 25k altına gelirse öyle alırız
32.867tl böyle bi sistemin olabilirherhalde kanadada felan yasıyorsun adamlar 30k ya elınden gelenın en ıyısını yapmıs hala ssd 512 dıyorsun psu da ne beklıodun boyle fp sıstemde corsaır felanmı ? ayrıca psu gayet yerınde 30kda 7700xt yerıne ne beklıyodun 4070ti felanmı ıyı mızah yapmıssın dıye yorumluyorum sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
nası ya taner abıyle gercektete tanıstım cok tatlı adam
fark etmez görebiliriz ama attığınız karşılaştırma çok saçma
https://www.linkslist.app/CJSzG3b 32.867tl rx7800xt çıkıyor amaBoş 4060 lardan iyi.
100 dolar daha ucuza 10fps daha az alıyorsun 4070s'e göre. Tamam 10fps daha az ama 100 dolar daha ucuz değer yani.
Güzel sistem.
32.867tl böyle sistemin olabilirdi hocamya kafamı karıştırdınız tam odeme sayfasındaydım ne yapayım simdi 32ram cl30 koydum xpg yaptım kasayı ssd de rgb yaptım sogutucuyu da rgb olana cektım 33.780,49 ₺ oldu
kendin topla ?https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ Aradaki fiyat farkını zorlayıp bu mu yoksa pc hocasının bu sistemi mi
Genelde o şekilde pahalı oluyor birde daha önce hiç kendim toplamadım hep hazır aldımkendin topla ?
35,248 yapıyor hocam bir yanlışlık olmasın32.867tl böyle bi sistemin olabilir
Links List
Simply create a list of links. Then share it! Create an eBay wish list, share an Etsy shopping list, or just create links from raw stringswww.linkslist.appMesaj otomatik birleştirildi:
Links List
Simply create a list of links. Then share it! Create an eBay wish list, share an Etsy shopping list, or just create links from raw stringswww.linkslist.appMesaj otomatik birleştirildi:
https://www.linkslist.app/CJSzG3b 32.867tl rx7800xt çıkıyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
32.867tl böyle sistemin olabilirdi hocam
Links List
Simply create a list of links. Then share it! Create an eBay wish list, share an Etsy shopping list, or just create links from raw stringswww.linkslist.app