Neler Yeni

PC Hocası yeni sisteme yönelik eleştiriler var.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,108
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Yazık.. Taner hocama yazık..

Carrier

80+ Bronze
şimdide adamı mahkemeyle suçluyolar YOK ARTIK YANİ !

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
eleştirince derlerki adam ucuza sistem yapıyor neyini beyen miyon lan alamıyoz ki ayrıeten babasının hayrına mı yapıyorlar aldığı fiyatın altınada yapmıyorlar + tamamen olay reklam eleştirince ben sizin için çabalıyorum oldu seni kim 400 bin abone yaptı
Sizin eleştiri anlayisiniz bu mu dostum? Ucuza sistem cikariyor ve alamıyoruz diyorsun. Bu senin hatan? Millet her saniye sayfayı yenilerken sen ne yapıyorsun? Alip mutlu mutlu kullananlar varken sana ne oluyor? Adamlarin uğraşının karşılığını veremeyecek kadar aciz misin kim sana aldığı fiyatin altına sistem satsın? Yok öyle bı dünya. Adamlar saatlerce anlaşıp 14-15klik sistemi 12kdan çıkarıyor sen gelip stoğu az diye adama laf yapıyorsun. Hadi vatanbilgisayara laf yapsan anlarım PC hocasinin sorunu ne burda? Adamin stokların bu kadar az olmasını isteyecek halı yok ya. Sistemi erkenden çıkarma olayı doğru olabilir, Doğruysa vatanın hatasıdır eleştiriyi de hakeder burda bı sorun yok, sen gelip adama laf yapiyorsun. Bu zihniyete anlam veremiyorum Abdullah abiye de Taner abiye de yapıyorsunuz aynısını iki gün sonra ikisi de sistem çıkarmayı bırakıyoruz kendiniz toplayın dese ne yapacaksın? 10klik sistemleri 14-15kdan toplarsın artık. Uzun uzun yazdım anla diye.

Carrier

80+ Bronze
böyle olaylar dönüyo pchoası forumda bende pek anlamadım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-08-25 232344.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-25 232344.png
    142.9 KB · Hit: 79

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş

Lastpunch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan
Sizin eleştiri anlayisiniz bu mu dostum? Ucuza sistem cikariyor ve alamıyoruz diyorsun. Bu senin hatan? Millet her saniye sayfayı yenilerken sen ne yapıyorsun? Alip mutlu mutlu kullananlar varken sana ne oluyor? Adamlarin uğraşının karşılığını veremeyecek kadar aciz misin kim sana aldığı fiyatin altına sistem satsın? Yok öyle bı dünya. Adamlar saatlerce anlaşıp 14-15klik sistemi 12kdan çıkarıyor sen gelip stoğu az diye adama laf yapıyorsun. Hadi vatanbilgisayara laf yapsan anlarım PC hocasinin sorunu ne burda? Adamin stokların bu kadar az olmasını isteyecek halı yok ya. Sistemi erkenden çıkarma olayı doğru olabilir, Doğruysa vatanın hatasıdır eleştiriyi de hakeder burda bı sorun yok, sen gelip adama laf yapiyorsun. Bu zihniyete anlam veremiyorum Abdullah abiye de Taner abiye de yapıyorsunuz aynısını iki gün sonra ikisi de sistem çıkarmayı bırakıyoruz kendiniz toplayın dese ne yapacaksın? 10klik sistemleri 14-15kdan toplarsın artık. Uzun uzun yazdım anla diye.
Vatanda sıkıntı oldu adamin benim gözümde tek hatasi stok sayisini videoda soylememesi ve sistem ismini videoda blurlamamasi alan arkadaşlara hayırlı olsun

Furkanozr

80+ Silver
Vatanda sıkıntı oldu adamin benim gözümde tek hatasi stok sayisini videoda soylememesi ve sistem ismini videoda blurlamamasi alan arkadaşlara hayırlı olsun
E hocam başka ne kaldı zaten 5 saattir millet bunu demeye çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
Lab Bi git bir az önce pwu 550 wolt diye ağlayan sen degilmiydin

Carrier

80+ Bronze
kardeşim sizin derdiniz ne adam uğraşmış yapmış farzetki taner hocamız diye birisi hiç doğmadı hiç böyle bi sistem çıkmadı ben sinir oldum ya

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732