Neler Yeni

Çözüldü✓ PC İÇİN 9. NESİL XBOX MU, PS5 DUALSENSE Mİ ?

ozzy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ozan Muratoğlu
bilgisayarım için kontrolcü alacağım ne alsam emin olamadım çoğunluk hikayeli oyunlar oynayacağım öyle hard bi şekilde rekabetçi oyun oynamam, arkadaşlar dualsense'in daha kaliteli olduğunu söylüyor fakat oyunlarda optimize olarak çalışır mı bilmiyorum, örneğin adaptive trigger vs bilgisayarda oyun oynarken optimize olarak çalışır mı yardımcı olabilir misiniz aciliyeti var verilen cevaba göre şimdi kol alacağım
Yaklaşık 4 aydır Xbox Controller kullanıyorum. F710'dan geçtim. Neredeyse her gün kullanıyorum ve sticklerini zorlayacak şekilde kullanıyorum ve her hangi bir sorun oluşmadı, tavsiye ederim, F710 çabuk bozuluyordu. Eksik yönlerinden bahsedecek olursam içinde bir alıcı bluetooth usb çıkmıyor harici alman gerek. Ben tplink bluetooth usb kullanıyorum. Titreşimi kablolu kullanımda kapatıyorum ancak kablosuz kullanımda kapatılmıyor bu da pillerin şarjını erken bitiriyor, xbox'un sattığı usb alıcıyı alırsan kapatılabiliyormuş diye okudum. Playstation'u kullanmadım yorum yapamam ama avantajı da kendi içinde şarj edilebilir bir pilinin olması bana göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mesut
Xinput bir başka, DS5'in adam akıllı optimizasyonu yok.
nasıl yani, anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende dualsense var dsx ile kullanılabiliyor özelleştirmeler vs yapılabiliyor fakat xbox kolu daha uyumlu pc ile.
sence hangisi dualsense daha teknolojik benim için 3. parti uygulama kullanmak yormaz sadece günün sonunda optimize olsun yeter

EsdeathSama

80+ Bronze
İki kolu da kullanıyorum. Şahsen dualsense daha geç almama rağmen daha memnun kaldım. Xboxta olmayan tonla özelliği var ve artık neredeyse kusursuz çalışıyor. 3 5 oyunda dualsense ile oynarken X Y A B tuşlarını görmeyi dert etmiyorsan çok net alınır.

Hatta xbox kolunu dualsense geldiğinden beri 1 kere bile elime almadığımı fark ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mesut
İki kolu da kullanıyorum. Şahsen dualsense daha geç almama rağmen daha memnun kaldım. Xboxta olmayan tonla özelliği var ve artık neredeyse kusursuz çalışıyor. 3 5 oyunda dualsense ile oynarken X Y A B tuşlarını görmeyi dert etmiyorsan çok net alınır.

Hatta xbox kolunu dualsense geldiğinden beri 1 kere bile elime almadığımı fark ettim
teşekkür ederim sanırım dualsense alacağım tek kaygım epic games üzerindeki oyunlarda vs, adaptive trigger gibi özelliklerin çalışmamasıydı

EsdeathSama

80+ Bronze
teşekkür ederim sanırım dualsense alacağım tek kaygım epic games üzerindeki oyunlarda vs, adaptive trigger gibi özelliklerin çalışmamasıydı
Çalışıyor hocam merak etmeyin. Örneğin marvel's spiderman epic games mağazasında şu yazıyor
1730991377611.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mesut
yardımcı olan herkeşe teşekkür ederim, dualsense alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,437