ozzy6
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Ozan Muratoğlu
Yaklaşık 4 aydır Xbox Controller kullanıyorum. F710'dan geçtim. Neredeyse her gün kullanıyorum ve sticklerini zorlayacak şekilde kullanıyorum ve her hangi bir sorun oluşmadı, tavsiye ederim, F710 çabuk bozuluyordu. Eksik yönlerinden bahsedecek olursam içinde bir alıcı bluetooth usb çıkmıyor harici alman gerek. Ben tplink bluetooth usb kullanıyorum. Titreşimi kablolu kullanımda kapatıyorum ancak kablosuz kullanımda kapatılmıyor bu da pillerin şarjını erken bitiriyor, xbox'un sattığı usb alıcıyı alırsan kapatılabiliyormuş diye okudum. Playstation'u kullanmadım yorum yapamam ama avantajı da kendi içinde şarj edilebilir bir pilinin olması bana göre.bilgisayarım için kontrolcü alacağım ne alsam emin olamadım çoğunluk hikayeli oyunlar oynayacağım öyle hard bi şekilde rekabetçi oyun oynamam, arkadaşlar dualsense'in daha kaliteli olduğunu söylüyor fakat oyunlarda optimize olarak çalışır mı bilmiyorum, örneğin adaptive trigger vs bilgisayarda oyun oynarken optimize olarak çalışır mı yardımcı olabilir misiniz aciliyeti var verilen cevaba göre şimdi kol alacağım