Pc için alınması gereken gamepad

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar benim 140 lira bütçem var ikinci el 90 liraya logitech f310 modeli buldum 2 yıllık bide 120-130 liraya xbox 360 kolu buldum şu imitasyon olanlardan muhtemelen hangisini almalıyım

Daha önce kullandın mı? O kadar mı kötüydü?
Şuan bende var, gerçekten sorunlu. Ömrü çok kısa, bir süre sonra kablosundan mıdır nedir PC kolu görmemeye başlıyor. Garantiye verdim, yenisini gönderdiler aynı sorun bunda da var. Attığım resimde (ekte) işaretlediğim yerler (adını tam olarak bilmiyorum) çok gıcırtı çıkarıyor ve küçük küçük hareket ettirmek zor, takılıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada trigger tuşlarıda gerçekten kötü, ufakça bastığında algılamıyor, sonlara doğru algılıyor.

Ekler

• 1602105741916.png
    1602105741916.png
    142.4 KB · Hit: 68
Şuan bende var, gerçekten sorunlu. Ömrü çok kısa, bir süre sonra kablosundan mıdır nedir PC kolu görmemeye başlıyor. Garantiye verdim, yenisini gönderdiler aynı sorun bunda da var. Attığım resimde (ekte) işaretlediğim yerler (adını tam olarak bilmiyorum) çok gıcırtı çıkarıyor ve küçük küçük hareket ettirmek zor, takılıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada trigger tuşlarıda gerçekten kötü, ufakça bastığında algılamıyor, sonlara doğru algılıyor.
Anladım. Arkadaşımda F310 vardı, gene dandik hissettiriyordu ps koluna göre ama en azından uzun ömürlüydü hala sağlam

Geri