Bide benim kulaklık 5.3 bluetooth aparat 5.0 bı sıkıntı olur mu? Ve bunu nasıl kullanicam PC'de uygulamasi var mıdır?Evet kullanabilirsin.
![]()
TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 279,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HayırBide benim kulaklık 5.3 bluetooth aparat 5.0 bı sıkıntı olur mu?
tak https://www.tp-link.com/tr/support/download/ub500/ buradan driver indir sonra windows -> ayarlar-> bluetooth oradan cihaz ekleVe bunu nasıl kullanicam PC'de uygulamasi var mıdır?
Bunu 1 hafta önce aldım, çok memnunum. XBOX kol ve Buds2 bluetooth kulaklığımla kullanıyorum. XBOX Kolunu kablo ile de denedim. Hiç bir gecikme hissetmedim. Almanı tavsiye ederim. Çekim mesafesi olarak 3.5 metre sonrası gibi çekmemeye başlıyor. Eğer bluetooth cihazı ile araya duvar giriyorsa çekmiyor. Cihaz ile arasında açık bir yer olması lazım.Evet kullanabilirsin.
![]()
TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 279,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tak çalıştır olarak kullandım ben driver vs indirmedim. Bi sıkıntı olmaz hocam uyumluluk konusunda.Bide benim kulaklık 5.3 bluetooth aparat 5.0 bı sıkıntı olur mu? Ve bunu nasıl kullanicam PC'de uygulamasi var mıdır?
en ucuz 5.0 adaptörü yapıştır geç hocam benim acelem yoktu o yüzden aliexpressten almıştım herhangi bir sıkıntı yapmadı
Aynısını yaptı m trendyoldan 80 liraya aldım. Çok hafif gecikme var onun dışında gayet güzelTak çalıştır olarak kullandım ben driver vs indirmedim. Bi sıkıntı olmaz hocam uyumluluk konusunda.