Hikayeli oyunlar da oynuyorum rekabetçi oyunlar da. Elimde zaten dualshock 4 var ama dualsense eline alınca bi kaliteli hissettiriyor ve şu teknoloji muhabbetleri aşırı hoşuma gidiyor sizce alınır mı? Ucuz satan yer varsa da atarsanız sevinirim.
evet en iyi gamepeddir xboxda kullanıyorum ama dualsense apayrı gameped yapıştırHikayeli oyunlar da oynuyorum rekabetçi oyunlar da. Elimde zaten dualshock 4 var ama dualsense eline alınca bi kaliteli hissettiriyor ve şu teknoloji muhabbetleri aşırı hoşuma gidiyor sizce alınır mı? Ucuz satan yer varsa da atarsanız sevinirim.
evet en iyi gamepeddir xboxda kullanıyorum ama dualsense apayrı gameped yapıştır
İndirim muhabbetleri oluyor mu peki veya olur mu yakın zamanda?indirimde 2 tane xbox kolu aldım bir dualshock 3 kolu rahatlığı bile veremedi bana öyle tozlar içinde duruyor. dualsens aldım 2 senedir kafam rahat.
dostum doların ne olacağı belli değil al benceİndirim muhabbetleri oluyor mu peki veya olur mu yakın zamanda?
ülkenin hali vahim indirim diye bişi bekleme alma şansın varken al bence.İndirim muhabbetleri oluyor mu peki veya olur mu yakın zamanda?