Neler Yeni

PC için Dualsense mi Xbox mı

Vanestic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir
Bu ikisi arasında kaldım.Pes,Fifa,Rainbow,Forza tarzı oyunlar oynayacağım.Hikayeli oyunlar sevmiyorum da bu kriterlere göre hangisi mantıklı kurban olayım yardım edin.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bu ikisi arasında kaldım.Pes,Fifa,Rainbow,Forza tarzı oyunlar oynayacağım.Hikayeli oyunlar sevmiyorum da bu kriterlere göre hangisi mantıklı kurban olayım yardım edin.
Pcde her zaman xbox en iyisidir ikisini de denedim xbox elime daha çok oturdu

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Kurşun
FIFA daha çok oynayacaksan dualsense al

EsdeathSama

80+ Bronze
İki kolu da yerine göre kullanıyorum. Gerek pc gerek hatta xbox konsolunun kendisi için bile dualsense kullanmayı tercih ederim. Dualsense yanında xbox gamepadi tarihi eser gibi hissettiriyor.

Xbox kolunda sınırlı sayıda hatta dualsense desteğinden bile az oyunda çalışan "impulse trigger" özelliği var. Tetiklerin altında titreşim motoru olduğunu ifade ediyor fakat dualsense kalitesine yakın bile değil.

PC için PS accessories uygulamasını indirip dualsense firmware güncellemeleri yapabilirsiniz. Steam ve epicte tam uyumlu çalışıyor. Destekleyen oyunlarda haptic feedback-adaptive trigger zaten mükemmel. Desteklemeyenler için DSX uygulaması kullanılabilir. Onun dışında tuş dizilimi olarak sony anlaşmalı veya anlaşmasız her oyun kusursuz çalışıyordu.

Vanestic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki kolu da yerine göre kullanıyorum. Gerek pc gerek hatta xbox konsolunun kendisi için bile dualsense kullanmayı tercih ederim. Dualsense yanında xbox gamepadi tarihi eser gibi hissettiriyor.

Xbox kolunda sınırlı sayıda hatta dualsense desteğinden bile az oyunda çalışan "impulse trigger" özelliği var. Tetiklerin altında titreşim motoru olduğunu ifade ediyor fakat dualsense kalitesine yakın bile değil.

PC için PS accessories uygulamasını indirip dualsense firmware güncellemeleri yapabilirsiniz. Steam ve epicte tam uyumlu çalışıyor. Destekleyen oyunlarda haptic feedback-adaptive trigger zaten mükemmel. Desteklemeyenler için DSX uygulaması kullanılabilir. Onun dışında tuş dizilimi olarak sony anlaşmalı veya anlaşmasız her oyun kusursuz çalışıyordu.
Fiyat farkını vermeye değer mi ?

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Dualsense tavsiye ederim. Kalite ve tasarım olarak da daha iyi. Pc için hiç bir aracı program olmadan güncel oyunlarda sorunsuz kullanıyorum.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Baran Kut
İkisi de gayet güzel. Dualsense'de Xbox oyunları için %100 destek yok sadece onu da DSX veya DS4 gibi uygulamalar indirerek çözüyorsunuz.

Dualsense'in avantajı PS exclusive oyunlarında kontrolcünün yeni titreşim özelliklerini, touchpad'i ve triggerları kullanabilmeniz.

Fiyatı hangisi daha uygunsa ve daha önceden hangi tarz kontrolcü kullandıysanız onu tercih edin bence.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Dualsense daha iyi ama xbox daha iyi çalışıyor

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,890
İsim
Metehan Akyalı
Benzer bir konuyu 2 hafta önce kadar forumda açtım.

Xbox tercih ettim. İlk aldığım günden beride her gün kullanıyorum en az 1-3 saat kadar.

Pili hala %100, oynadığım hiç bir oyunda da sıkıntı yaşamadım.

PC'ye bağlamak içinde TP-Link bu üründen satın aldım. PC'ye taktığınız gibi herhangi bir şey kurmanıza gerek yok, direk bluetooth bağlantısı geliyor. Xbox kontrolcünüzü de direk bağlayabiliyorsunuz buna oldukça basit ve kısa sürüyor. Sonrasında dilediğiniz kadar oyun oynayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,902
Üyeler
160,900
Son üye
Rasuga
Top Bottom