Pcde her zaman xbox en iyisidir ikisini de denedim xbox elime daha çok oturduBu ikisi arasında kaldım.Pes,Fifa,Rainbow,Forza tarzı oyunlar oynayacağım.Hikayeli oyunlar sevmiyorum da bu kriterlere göre hangisi mantıklı kurban olayım yardım edin.
Bu ikisi arasında kaldım.Pes,Fifa,Rainbow,Forza tarzı oyunlar oynayacağım.Hikayeli oyunlar sevmiyorum da bu kriterlere göre hangisi mantıklı kurban olayım yardım edin.
FIFA daha çok oynayacaksan dualsense alBu ikisi arasında kaldım.Pes,Fifa,Rainbow,Forza tarzı oyunlar oynayacağım.Hikayeli oyunlar sevmiyorum da bu kriterlere göre hangisi mantıklı kurban olayım yardım edin.
Fiyat farkını vermeye değer mi ?İki kolu da yerine göre kullanıyorum. Gerek pc gerek hatta xbox konsolunun kendisi için bile dualsense kullanmayı tercih ederim. Dualsense yanında xbox gamepadi tarihi eser gibi hissettiriyor.
Xbox kolunda sınırlı sayıda hatta dualsense desteğinden bile az oyunda çalışan "impulse trigger" özelliği var. Tetiklerin altında titreşim motoru olduğunu ifade ediyor fakat dualsense kalitesine yakın bile değil.
PC için PS accessories uygulamasını indirip dualsense firmware güncellemeleri yapabilirsiniz. Steam ve epicte tam uyumlu çalışıyor. Destekleyen oyunlarda haptic feedback-adaptive trigger zaten mükemmel. Desteklemeyenler için DSX uygulaması kullanılabilir. Onun dışında tuş dizilimi olarak sony anlaşmalı veya anlaşmasız her oyun kusursuz çalışıyordu.
Dualsense tavsiye ederim. Kalite ve tasarım olarak da daha iyi. Pc için hiç bir aracı program olmadan güncel oyunlarda sorunsuz kullanıyorum.Bu ikisi arasında kaldım.Pes,Fifa,Rainbow,Forza tarzı oyunlar oynayacağım.Hikayeli oyunlar sevmiyorum da bu kriterlere göre hangisi mantıklı kurban olayım yardım edin.
İkisi de gayet güzel. Dualsense'de Xbox oyunları için %100 destek yok sadece onu da DSX veya DS4 gibi uygulamalar indirerek çözüyorsunuz.Bu ikisi arasında kaldım.Pes,Fifa,Rainbow,Forza tarzı oyunlar oynayacağım.Hikayeli oyunlar sevmiyorum da bu kriterlere göre hangisi mantıklı kurban olayım yardım edin.