Neler Yeni

Pc icin gamepad önerisi

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökhan Bagci
Pcde oyun oynamak için hikayeli oyunlar fifa 25 başlamayı düşünüyorum gibi oyunları oynamak için gamepad bakıyorum ucuz yollu kablosuz f/p kullanan önerenleri beklıyorum

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ege Beker
Hocam logitech f710 aldım yaklaşık 2 sene oldu eski bir model olmasına rağmen gayet memnunum benzer fiyatlara daha iyi şeyler önerecek arkadaşlar çıkar bence ben biraz geri kalmış olabilirim ama eğer ağır ele oturan bir şey seviyorsanız beklentinizi karşılar. Ben alıcısını kaybettiğim için son birkaç aydır kullanamıyorum maalesef :(

• Beğen
Reaksiyonlar: GB93

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökhan Bagci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam logitech f710 aldım yaklaşık 2 sene oldu eski bir model olmasına rağmen gayet memnunum benzer fiyatlara daha iyi şeyler önerecek arkadaşlar çıkar bence ben biraz geri kalmış olabilirim ama eğer ağır ele oturan bir şey seviyorsanız beklentinizi karşılar. Ben alıcısını kaybettiğim için son birkaç aydır kullanamıyorum maalesef :(
Bakalim başka önerisi olan arkadaş olucakmi bekleyeyim önerin için teşekkür ederim

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Alican ekinci
hocam 8bitdo marka var forumda çokça önerildiğini görmüştüm bütçenizi biraz arttırabilirseniz.

• Beğen

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Semih
Hocam ben de senin dediğin gibi hikaye + fc25 için xbox kolu aldım 2 ay önce aslında dualsense istiyordum bütçe yetmedi. Bütçen yeterse xbox tavsiye ederim gayet guzel.

• Beğen

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökhan Bagci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben de senin dediğin gibi hikaye + fc25 için xbox kolu aldım 2 ay önce aslında dualsense istiyordum bütçe yetmedi. Bütçen yeterse xbox tavsiye ederim gayet guzel.
Usta dualsense alışığım playsatationdan ama xbox kol bilmiyorum ya alisabilrimiyim

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ustam
Pcde oyun oynamak için hikayeli oyunlar fifa 25 başlamayı düşünüyorum gibi oyunları oynamak için gamepad bakıyorum ucuz yollu kablosuz f/p kullanan önerenleri beklıyorum
Aslında banada lazım valla forza rdr2 için falan

• Beğen

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,405
İsim
Diyarhan
Bütçe ne kadar?

Son zamanlarda bütçe yazmama aşkı başladı. Vazgeçin bu aşktan sonu iyi bitmez.
''Bütçe yazmak bir erdemlik değildir fakat bütçe yazmamak tüm erdemlilere hakarettir.'' - Ighodaro Osaguana

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökhan Bagci
Son zamanlarda bütçe yazmama aşkı başladı. Vazgeçin bu aşktan sonu iyi bitmez.
''Bütçe yazmak bir erdemlik değildir fakat bütçe yazmamak tüm erdemlilere hakarettir.'' - Ighodaro Osaguana
Usta sakın 2 el orta şekerli çok geçerli kablosuz bussyler bakiom fc25 hikayeli oyunlar için şekli misali

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,160
Üyeler
166,165
Son üye
KaoS+
Top Bottom