Bakalim başka önerisi olan arkadaş olucakmi bekleyeyim önerin için teşekkür ederimHocam logitech f710 aldım yaklaşık 2 sene oldu eski bir model olmasına rağmen gayet memnunum benzer fiyatlara daha iyi şeyler önerecek arkadaşlar çıkar bence ben biraz geri kalmış olabilirim ama eğer ağır ele oturan bir şey seviyorsanız beklentinizi karşılar. Ben alıcısını kaybettiğim için son birkaç aydır kullanamıyorum maalesef
Usta dualsense alışığım playsatationdan ama xbox kol bilmiyorum ya alisabilrimiyimHocam ben de senin dediğin gibi hikaye + fc25 için xbox kolu aldım 2 ay önce aslında dualsense istiyordum bütçe yetmedi. Bütçen yeterse xbox tavsiye ederim gayet guzel.
Dualsense istiyorsan 3500₺ orjinalUsta dualsense alışığım playsatationdan ama xbox kol bilmiyorum ya alisabilrimiyim
Aslında banada lazım valla forza rdr2 için falanPcde oyun oynamak için hikayeli oyunlar fifa 25 başlamayı düşünüyorum gibi oyunları oynamak için gamepad bakıyorum ucuz yollu kablosuz f/p kullanan önerenleri beklıyorum
Usta sakın 2 el orta şekerli çok geçerli kablosuz bussyler bakiom fc25 hikayeli oyunlar için şekli misaliSon zamanlarda bütçe yazmama aşkı başladı. Vazgeçin bu aşktan sonu iyi bitmez.
''Bütçe yazmak bir erdemlik değildir fakat bütçe yazmamak tüm erdemlilere hakarettir.'' - Ighodaro Osaguana