Neler Yeni

Yardım PC İÇİN GAMEPAD ÖNERİSİ

ardax00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda leblebicioğlu
Arkadaşlar ilk defa gamepad kullanacağım xbox gamepadleri daha tatlı gözüküyor neler önerirsiniz fifa gibi oyunlar için değil de hikayeli oyunlar için istiyorum

bütçe fark etmez önerilere göre f/p istiyorum sadece​

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
ibrahim ugur
Arkadaşlar ilk defa gamepad kullanacağım xbox gamepadleri daha tatlı gözüküyor neler önerirsiniz fifa gibi oyunlar için değil de hikayeli oyunlar için istiyorum

knk daha önce gamepad deneyimlemeden gamepad alma alışamaz oynayamaya bilirsin klavyeye alışınca gamepadle hikayeli oyun sarmıyo bazı insanlara

ardax00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda leblebicioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk daha önce gamepad deneyimlemeden gamepad alma alışamaz oynayamaya bilirsin klavyeye alışınca gamepadle hikayeli oyun sarmıyo bazı insanlara
pes fifa atıyordum zamanında ama cafelerde oradan alışkanlığım var

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Temudan x15

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kaan

pc için kullanacaksan xbox al geç

Shourd

80+ Gold
Msi gg forge serissine bakabilirsin bendede var kulanıyorum aşırı kaliteli veya bloody gpw70 de baksbilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat Gökay
Logitech f310 bakabilirsiniz. Eğer kablosuz arıyorsanız F710 modeline bakabilirsin.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes k

2bine garantili xbox gamepad bulup garantide 0 ile değişebilirsin. Windowsa en uyumlu xbox çalışıyo ve pc hikayeli oyunlar xbox tuş dizilimine göre yapılıyo hiç bi eklenti vs de gerekmiyo

ardax00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda leblebicioğlu
2bine garantili xbox gamepad bulup garantide 0 ile değişebilirsin. Windowsa en uyumlu xbox çalışıyo ve pc hikayeli oyunlar xbox tuş dizilimine göre yapılıyo hiç bi eklenti vs de gerekmiyo
kesin değişim yaparlar mı

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes k
Kesin yapıyorlar. Gördüğüm en iyi müşteri hizmetleri microsoftta. Türkiye de teknik servis olmadığından tamir yerine mecbur 0ını gönderiyolar. Ama cihazın avrupa cihazı olduğundan emin olmalısın. Pil yuvasındaki seri no sundan garanti sorgulaması yapılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bu arada kutusu veya faturası olmasının önemi yok hasarlı olmaması ve garantisinin devam ediyo olması yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,635
Üyeler
171,068
Son üye
Zoroka
Top Bottom