Arkadaşlar ilk defa gamepad kullanacağım xbox gamepadleri daha tatlı gözüküyor neler önerirsiniz fifa gibi oyunlar için değil de hikayeli oyunlar için istiyorum
knk daha önce gamepad deneyimlemeden gamepad alma alışamaz oynayamaya bilirsin klavyeye alışınca gamepadle hikayeli oyun sarmıyo bazı insanlaraArkadaşlar ilk defa gamepad kullanacağım xbox gamepadleri daha tatlı gözüküyor neler önerirsiniz fifa gibi oyunlar için değil de hikayeli oyunlar için istiyorum
bütçe fark etmez önerilere göre f/p istiyorum sadece
pes fifa atıyordum zamanında ama cafelerde oradan alışkanlığım varknk daha önce gamepad deneyimlemeden gamepad alma alışamaz oynayamaya bilirsin klavyeye alışınca gamepadle hikayeli oyun sarmıyo bazı insanlara
ben çakma gamepadle bi hikaye oynayayım dedim çok zor geldi vazgeçtimpes fifa atıyordum zamanında ama cafelerde oradan alışkanlığım var
ben çakma gamepadle bi hikaye oynayayım dedim çok zor geldi vazgeçtim
bulamadım kalmamışTemudan x15
pc için kullanacaksan xbox al geçArkadaşlar ilk defa gamepad kullanacağım xbox gamepadleri daha tatlı gözüküyor neler önerirsiniz fifa gibi oyunlar için değil de hikayeli oyunlar için istiyorum
link atabilir misiniz hocamMsi gg forge serissine bakabilirsin bendede var kulanıyorum aşırı kaliteli veya bloody gpw70 de baksbilirsin
2bine garantili xbox gamepad bulup garantide 0 ile değişebilirsin. Windowsa en uyumlu xbox çalışıyo ve pc hikayeli oyunlar xbox tuş dizilimine göre yapılıyo hiç bi eklenti vs de gerekmiyoArkadaşlar ilk defa gamepad kullanacağım xbox gamepadleri daha tatlı gözüküyor neler önerirsiniz fifa gibi oyunlar için değil de hikayeli oyunlar için istiyorum
kesin değişim yaparlar mı2bine garantili xbox gamepad bulup garantide 0 ile değişebilirsin. Windowsa en uyumlu xbox çalışıyo ve pc hikayeli oyunlar xbox tuş dizilimine göre yapılıyo hiç bi eklenti vs de gerekmiyo
Kesin yapıyorlar. Gördüğüm en iyi müşteri hizmetleri microsoftta. Türkiye de teknik servis olmadığından tamir yerine mecbur 0ını gönderiyolar. Ama cihazın avrupa cihazı olduğundan emin olmalısın. Pil yuvasındaki seri no sundan garanti sorgulaması yapılabilirkesin değişim yaparlar mı
Ha bu arada kutusu veya faturası olmasının önemi yok hasarlı olmaması ve garantisinin devam ediyo olması yeterlikesin değişim yaparlar mı