PC için gamepad önerisi.

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,245
Bütçe
3500
Ets2 asetto Forza rocket league crew beamng vb. Yarış simülasyonu oyunları için özellikle gamepad arıyorum. F/P indirimli kampanyalı neler alınabilir? İyzico var.

Gaminggen yeni getirmiş iyzico parola ile yarı fiyatına gelir ama nasıldirlar bilmiyorum

Gaminggen yeni getirmiş iyzico parola ile yarı fiyatına gelir ama nasıldirlar bilmiyorum
Başka ne alınabilir mesela?

hpcam bu kollarım sol taraftaki joystick yukarıda olduğu için pes oynamak falan zor olmuyor mu ?
Olmuyor aksine daha kolaymış hocam alıştım artık bende uzun süre ds5 ile oynamıştım alıştım aşağıda olmasına ki ds4 de kullandım şimdi buna alıştım çok kolay geliyor.

Olmuyor aksine daha kolaymış hocam alıştım artık bende uzun süre ds5 ile oynamıştım alıştım aşağıda olmasına ki ds4 de kullandım şimdi buna alıştım çok kolay geliyor.
F710 nasıl acaba ?

Ölü bölge var mı ?
1746008516155.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F710 nasıl acaba ?
Bu attığım gamepadler dururken F710 falan dede kolu gibi kalıyor hocam f310 - f710 alınmaz artık çok eski

Xbox 9.nesil alasım var ama daha ucuza daha kaliteli ve özellikli var diyorlar ne almalıyım

Zor olmuyor

Alınmaz

Xbox 9.nesil gamepad
9.nesil bir çok kez kullandım heves bitince elden çıkardım fakat 9.nesil almaktansa daha uyguna daha iyi özellikli ve kaliteli gamepad var deniyor ne almalıyım emin olamıyorum 😔

Gamesir cyclone 2 alın bu fiyata en iyi gamepad. 1 buçuk aydır kullanıyorum, ergonomisi xbox 9. Nesil ile aynı özellikleri ise kat kat daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri