Başka ne alınabilir mesela?Gaminggen yeni getirmiş iyzico parola ile yarı fiyatına gelir ama nasıldirlar bilmiyorum
![]()
Gulikit Markalı Ürünler
GuliKit, özellikle Hall Effect (manyetik) joystick teknolojisini erken benimseyen ve bu sayede stick drift (kayma) sorununu ortadan kaldıran ürünlerle tanınır.www.gaming.gen.tr
https://wraithesports.com/en-eu/pro...qAShfRDfadVY4fmPLSv6KxIPRorkMOG0aAthUEALw_wcBBaşka ne alınabilir mesela?
hpcam bu kollarım sol taraftaki joystick yukarıda olduğu için pes oynamak falan zor olmuyor mu ?
Olmuyor aksine daha kolaymış hocam alıştım artık bende uzun süre ds5 ile oynamıştım alıştım aşağıda olmasına ki ds4 de kullandım şimdi buna alıştım çok kolay geliyor.hpcam bu kollarım sol taraftaki joystick yukarıda olduğu için pes oynamak falan zor olmuyor mu ?
Ölü bölge var mı ?
Bu attığım gamepadler dururken F710 falan dede kolu gibi kalıyor hocam f310 - f710 alınmaz artık çok eskiF710 nasıl acaba ?
Zor olmuyorhpcam bu kollarım sol taraftaki joystick yukarıda olduğu için pes oynamak falan zor olmuyor mu ?
AlınmazF710 nasıl acaba ?
9.nesil bir çok kez kullandım heves bitince elden çıkardım fakat 9.nesil almaktansa daha uyguna daha iyi özellikli ve kaliteli gamepad var deniyor ne almalıyım emin olamıyorumZor olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xbox 9.nesil gamepad