PC için Gamepad Önerisi

FirOniXz

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba 1k -1,5k fiyat bandında genellikle fifa oynamak için kol arıyorum bütçeyi biraz daha arttırabilirim.

mesela altındaki arkadaşın attıklarına göre ne gibi artısı olabilir. çoğunluk shhoter 3 al diyo
Kanka ben kendim kullandım 4-5 ay sonra sattım paraya ihtiyacım var diye windowsla optimizasyonu aşırı iyi xbox’ı sevdiğim için xbox konsol tercih ediyorum sadece bazen kollarda çift basma sorunu olabiliyor düzelttiriyorlar ama global garantili diye biliyorum kapalı kutular

Merhaba fantech shooter 3 ve nova pro v2 aynı fiyata denkj geliyor pc için ps tabanlı kollar alınmaz deniyordu sizce hangisi daha iyi

8bitdo ultimate 2c tavsiye ederim

Wraith'in kullandığı sensörler genel olarak güzel oluyor o yüzden Xbox'a fazla para vermek istemiyorsan Shooter 3 alabilirsin.

fantechden shooter 3 den iyi olduğunu söyleyenler duymuştum peki gerçekten o kadar varmı sizxde var mı bu ürün ve nereden alabilirim
Fantech hakkında bir bilgim yok hocam. 2C modelini bir süre kullanıp üst modelini almak için iade etmiştim bence güzel kol. Amazon tr de gizala satıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri