İkinci el kapalı kutu xbox bulunabiliyorMerhaba 1k -1,5k fiyat bandında genellikle fifa oynamak için kol arıyorum bütçeyi biraz daha arttırabilirim.
big wondan neyi daha iyiShooter 3 al geç
mesela altındaki arkadaşın attıklarına göre ne gibi artısı olabilir. çoğunluk shhoter 3 al diyoİkinci el kapalı kutu xbox bulunabiliyor
Hiçbir artısı yok shooter 3 daha iyi pc içinmesela altındaki arkadaşın attıklarına göre ne gibi artısı olabilir. çoğunluk shhoter 3 al diyo
Kanka ben kendim kullandım 4-5 ay sonra sattım paraya ihtiyacım var diye windowsla optimizasyonu aşırı iyi xbox’ı sevdiğim için xbox konsol tercih ediyorum sadece bazen kollarda çift basma sorunu olabiliyor düzelttiriyorlar ama global garantili diye biliyorum kapalı kutularmesela altındaki arkadaşın attıklarına göre ne gibi artısı olabilir. çoğunluk shhoter 3 al diyo
fantechden shooter 3 den iyi olduğunu söyleyenler duymuştum peki gerçekten o kadar varmı sizxde var mı bu ürün ve nereden alabilirim8bitdo ultimate 2c tavsiye ederim
Fantech hakkında bir bilgim yok hocam. 2C modelini bir süre kullanıp üst modelini almak için iade etmiştim bence güzel kol. Amazon tr de gizala satıyor.fantechden shooter 3 den iyi olduğunu söyleyenler duymuştum peki gerçekten o kadar varmı sizxde var mı bu ürün ve nereden alabilirim