Pc için GamePad önerisi

effective

80+ Silver
Reaksiyon skoru
760
Arkadaşlar ne kadar ucuz olursa iyi olur. İkinciele güvenemiyorum. Daha önce ps4 kolu ile oynadım. Aşırı hosuma gitmişti alacağım şeyinde hosuma gitmesini istyorum.

Dualshock 3 e bakabilirsin bende aktif olarak kullanıyorum gayet memnunum

100TL ye iyi bir gamepad alabileceğini düşünmüyorum.
En ucuz F310 var 200TL.

Dualshock 3 e bakabilirsin bende aktif olarak kullanıyorum gayet memnunum
valla 100tl ye hoşuna gidicek gamepad malesef yoktur...
İyi değilmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100TL ye iyi bir gamepad alabileceğini düşünmüyorum.
En ucuz F310 var 200TL.

Arkadaşlar ne kadar ucuz olursa iyi olur. İkinciele güvenemiyorum. Daha önce ps4 kolu ile oynadım. Aşırı hosuma gitmişti alacağım şeyinde hosuma gitmesini istyorum.
100tlye bulamazsında benim kullandığım ve önerdiğim xbox'ın gamepad'i çok hoşuma gidiyor

ps3 kolunu bilmiyorum ancak xbox kablosuz kollarda bir wireless adaptörü almayı zorunlu tutuyor yoksa bluetooth ile bağladığın zaman baya sıkıntı çıkartıyor gecikme kopma vs vs
ek olarak ürünün orjinal olduğuna inancım sıfır :D ki yorumlara bakınca birisi ''Joystick sağlam sorun yok kısa sürede elime ulaştı teşekkürler ancak içinden wireless adaptörü çıkmadı onu geçtim USB kablosu dahi çıkmadı neyle kullanacağız kardeşim bunu. '' demiş yine başka birisi ''PS3 Orjinal kolunu çok aradım, piyasada bulamazsınız. Bu ürün orjinal olmamasına rağmen fiyat / performans hakkını veriyor. Başlık ismini değiştirmek ve "SONY" markasını kullanmamak doğru olacaktır. Paralel ürün...'' demiş özetle tavsiye etmiyorum onun yerine varsa taksit imkanın monster gamepad tavsiye ederim kendimde kullanmaktayım pişman değilim :D

100tlye bulamazsında benim kullandığım ve önerdiğim xbox'ın gamepad'i çok hoşuma gidiyor
aynen onun çakmaları da iş görür ama 10 numara bir kalite beklemeyin şu an 300tl ye satılan monster gamepad hissiyatı ile xbox one kolu arasında dağlar kadar fark var mesela

ek olarak ürünün orjinal olduğuna inancım sıfır :D ki yorumlara bakınca birisi ''Joystick sağlam sorun yok kısa sürede elime ulaştı teşekkürler ancak içinden wireless adaptörü çıkmadı onu geçtim USB kablosu dahi çıkmadı neyle kullanacağız kardeşim bunu. '' demiş yine başka birisi ''PS3 Orjinal kolunu çok aradım, piyasada bulamazsınız. Bu ürün orjinal olmamasına rağmen fiyat / performans hakkını veriyor. Başlık ismini değiştirmek ve "SONY" markasını kullanmamak doğru olacaktır. Paralel ürün...'' demiş özetle tavsiye etmiyorum onun yerine varsa taksit imkanın monster gamepad tavsiye ederim kendimde kullanmaktayım pişman değilim :D

aynen onun çakmaları da iş görür ama 10 numara bir kalite beklemeyin şu an 300tl ye satılan monster gamepad hissiyatı ile xbox one kolu arasında dağlar kadar fark var mesela
Son bir şey daha eklemek istiyorum aklıma gelmişken şöyle ki çoğu ucuz gamepad tak çalıştır değil yani her oyun için bir ton ayar yapmanız gerekiyor bazısında sorunlar çıkıyor vs vs almışken ona dikkat etmeniz gerek özellikle ayrıca F310 güzel bir cihaz ancak oldukça eski ve titreşim özelliği yok diye biliyorum her neyse ek soru olursa cevaplarım ^^

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,348
Üyeler
188,235
Son üye
kaziern29248
Geri