Mustafa 06
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Forza horizon için gamepad alacağım bütçe 300-350 TL arası çok fazla çıkamam. Kablosuz olursa iyi olur. PC için olacak.
Bu ikisinden birini almanı tavsiye ederim.Forza horizon için gamepad alacağım bütçe 300-350 TL arası çok fazla çıkamam. Kablosuz olursa iyi olur. PC için olacak.
bunları kullanmak yerine ps4 kolu almak daha mantıklı değil mi ? ben öyle yapmayı düşünüyorumBu ikisinden birini almanı tavsiye ederim.
Kablosuz
Kablolu![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Onun fiyatı nedir? Orijinal mibunları kullanmak yerine ps4 kolu almak daha mantıklı değil mi ? ben öyle yapmayı düşünüyorum
Açıkçası biraz eski duruyor ama kalitesini bilemem.bunları kullanmak yerine ps4 kolu almak daha mantıklı değil mi ? ben öyle yapmayı düşünüyorum
PS4 kolu PC ye bağlanıyor mubunları kullanmak yerine ps4 kolu almak daha mantıklı değil mi ? ben öyle yapmayı düşünüyorum
ben bağlanıyor diye biliyorum belki yanlış biliyor olabilirim fiyatına gelirsek fiyatı şuan 499 lira ama gamepad kullanmaktansa dualShock 4 kullanmak çok daha mantıklı geliyor bana en azından kalitesinden ödün vermezOnun fiyatı nedir? Orijinal mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açıkçası biraz eski duruyor ama kalitesini bilemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PS4 kolu PC ye bağlanıyor mu
Orijinal olması önemli eğer elinde varsa kullanabilirsin yoksa piyasada orjinalleri pahalıya satılıyor onun yerine f710 alırdımbunları kullanmak yerine ps4 kolu almak daha mantıklı değil mi ? ben öyle yapmayı düşünüyorum
Bağlanıyor ama Bluetooth aparatı gerekli.ben bağlanıyor diye biliyorum belki yanlış biliyor olabilirim fiyatına gelirsek fiyatı şuan 499 lira ama gamepad kullanmaktansa dualShock 4 kullanmak çok daha mantıklı geliyor bana en azından kalitesinden ödün vermez
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-sony-dualshock-4-v2-zct2-kablosuz-ps4-fiyati,8480970.html