Neler Yeni

Öneri Pc için Gamepad Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
dostlarım kaliteli olsun sorun çıkarmasın bir de gecikmesi olmasın yeter 500 lirayı da geçmezse sevinirim forza horizon 5 ets2 gibi oyunlarda kullanıcam belki fps oyunlarında da deneyebilirim
Snopy rampage sg-r218

En İyi Cevap
3
Hocam forza 5 te yukarıdaki gamesir t4 pro yu kullandım l2 ve r2 tuşları çok kısa olduğu için ince ayar yapılması çok zor. Yine logitechleride denedim ancak bir xbox kolundaki hazzı vermedi bana. Tavsiye alabiliyorsanız sıfır 9. nesil xbox kolu parasının hakkını fazlasıyla verir. yok derseniz ikinci el 8 veya 9. nesil kol bakın derim. Titreşimleri ve hassasiyetini görünce iyi ki almışım dersiniz.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
Muhtemelen o tip oyunlar için Logitech F310 ya da 710 sizi idare eder. Mortal Kombat, Tekken gibi oyunlar oynamak isterseniz iyi bir gamepad şart çünkü.
xbox one s gamepad nasıldır siyah olanı o kadar para vermişken xbox alayım diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam forza 5 te yukarıdaki gamesir t4 pro yu kullandım l2 ve r2 tuşları çok kısa olduğu için ince ayar yapılması çok zor. Yine logitechleride denedim ancak bir xbox kolundaki hazzı vermedi bana. Tavsiye alabiliyorsanız sıfır 9. nesil xbox kolu parasının hakkını fazlasıyla verir. yok derseniz ikinci el 8 veya 9. nesil kol bakın derim. Titreşimleri ve hassasiyetini görünce iyi ki almışım dersiniz.
evet ben de o yüzden xbox düşünüyorum

En İyi Cevap
3
xbox one s gamepad nasıldır siyah olanı o kadar para vermişken xbox alayım diyorum

evet ben de o yüzden xbox düşünüyorum
One s one x diye ayrımdan çok 8 ve 9. nesil diye ayrılıyor. Sıfır olarak fiyatlar aynı olduğu için 9. nesil kesinlikle ancak ikinci el olarak alıyorsanız 8. nesil yani one kumandalarını alabilirsiniz. Bluetooth bazılarında yoktu ona dikkat edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,415
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac
Top Bottom