Bu 9. Nesiller pilli mi yoksa dualsense gibi sarjli mixbx 9.nesil al keyfıne bak her oyun goruyor ayarfalann yapmana gerek duymadan tak oyna
knk yanında pıl gelıyor ama yanına jarz edılebılır pıl almak daha karlı kabloylada oynayabılıyosun onuda her evde ıllakı vardır bır ucu tpce bur ucu usb olan kablo ıs goruyorBu 9. Nesiller pilli mi yoksa dualsense gibi sarjli mi
hocam xbox garip geliyor sevmiyorum pek .Kaliteli güzel ps5 kolu varmıdırxbx 9.nesil al keyfıne bak her oyun goruyor ayarfalann yapmana gerek duymadan tak oyna
Var ama pc için uyumlu değil. Çoğu oyunu xbox gamepad düzeni olarak oynamak zorunda kalırsın o da saçma olur. Zaten dualsense'in özelliklerini pc'de kullanamıyorsun o yüzden gereksiz.hocam xbox garip geliyor sevmiyorum pek .Kaliteli güzel ps5 kolu varmıdır
neden garıp gelıyor hocam ben daha once hıc kullanmadım 2 3 hafta once ıncehesap cuma ındırımınde 2.1k ya aldım sorunsuz urun 2yıl garantılı ele gayet guzel oturuyor tıtresımı cok ıyı mesela forza 5 oynarken kumluk bı alana falan gırdıgınde yada gaza abandıgında o patınaşı falan hıssedebılıyosunhocam xbox garip geliyor sevmiyorum pek .Kaliteli güzel ps5 kolu varmıdır
Valla o kdr para istiyorlar ve pille calisiyor aletler ilginc bu xboxin yaptigi.knk yanında pıl gelıyor ama yanına jarz edılebılır pıl almak daha karlı kabloylada oynayabılıyosun onuda her evde ıllakı vardır bır ucu tpce bur ucu usb olan kablo ıs goruyor
valla her kurusuna deger hıc pısman etmedı benı keske almasaydım demedım yanıValla o kdr para istiyorlar ve pille calisiyor aletler ilginc bu xboxin yaptigi.
Dualsense ile karsilastirinca ilginç geldi. Xbox hala eski sistemvalla her kurusuna deger hıc pısman etmedı benı keske almasaydım demedım yanı
xbox sarjli bir kol yaparsa o zaman alirim. Pille ugrasmak bana zor geliyor. Bir pil ne kadar goturuyor?valla her kurusuna deger hıc pısman etmedı benı keske almasaydım demedım yanı
sarjlı piller uzun süre dayanıyor ve cok daha avantajlı fiyat açısındanxbox sarjli bir kol yaparsa o zaman alirim. Pille ugrasmak bana zor geliyor. Bir pil ne kadar goturuyor?