Cevabını üstte verdim.Hocam bu çok ucuz orjinal mi acaba?
Cevabını üstte verdim.Hocam bu çok ucuz orjinal mi acaba?
Sonradan gördüm.Cevabını üstte verdim.
Fiyatına değer mi? ben xbox kolu almak istiyorum ama xbox kolları 800 900 tl arası.Cevabını üstte verdim.
Bütçe nedir?Fiyatına değer mi? ben xbox kolu almak istiyorum ama xbox kolları 800 900 TL arası.
40TL daha artarsa bütçe;Bütçe: ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Maks 300 TL
Ps 5 (!)
Peki Bluetooth adaptör almam falan gerekli mi ? Masaüstü pc kullanıyorum. Kendisinde var mı ?Piyasada orjinal XBOX 360 kolu üretilmiyor fakat en kaliteli olanı bu diyebilirim. Kutusu Kırmızı olan XBOX 360 kollarından uzak durun ayrıca.
Bu arada bütçeyi arttırıp F710 almanızı öneriyorum kesinlikle.
F710 alırsanız kendi adaptörü var. XBOX 360 için ise Bluetooth adaptör gerek diye biliyorum.Peki Bluetooth adaptör almam falan gerekli mi ? Masaüstü pc kullanıyorum. Kendisinde var mı ?
Anakartında bluetooth varsa gerek yok.Peki Bluetooth adaptör almam falan gerekli mi ? Masaüstü pc kullanıyorum. Kendisinde var mı ?
xbox 360 kolu araştırıyorum hepsinde yorumlarda illa ki 1-2 ay sonra ürün bozuluyor kötüleşiyor diyorlar kırmızı kutulu olan dedikleriniz.onun dışında bi bunu buldum forumda incelemesini yapmıştı biri https://tr.aliexpress.com/item/4000273839336.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3d834c4dy9wsQm bir de senin söylediğin var.senin söylediğinde hiç yorum yok ve çakma xbox 360 koluna göre baya pahalı.300 tl bütçem maks evet ama çakma bir ürün için verilir mi sence kaliteli midir ürün yorum falan yok alıram ve 2 ay sonra bozulursa çok üzülürüm.tamam çok kaliteli olmasına gerek yok ama bozulmasın yeter benim için.pc ye takıp oyun oynatsa yeter.günde en fazla 1 saat kullanırım zaten.ekstra bir aparat almaya gerek yok değil mi pc de kullanabilirim.anakartımda wifi veya bluetooth yok yanında aparat veriyorlardır umarımBunların arasından bütçenize uygun bir seçim yapabilirsiniz
Microsoft Xbox 360 Kol Kablosuz Joystick Gamepad Oyun Kolu Kumandası Wirelles Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Microsoft Xbox 360 Kol Kablosuz Joystick Gamepad Oyun Kolu Kumandası Wirelles en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Microsoft Xbox 360 Kol Kablosuz Joystick Gamepad Oyun Kolu Kumandası Wirelles incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.comLogitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com