PC için Max 300 TL Gamepad önerisi

Bunun birde bluetoothlu versiyonu var o olur mu acaba
Bluetoothlu versiyonu bu. PC'ye bağlanmıyor.
Şuan yok ve olmayacak. :(
Gayet güzel gamepad aslında fiyatına göre. Neden üretimi durdurdular ki?

Bunda kesilme olduğunu söylüyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim bilgisayarımda bluetooth var ama desteklemez mi diyorsunuz
Bluetooth varsa kullanabilirsin belki bilmiyorum. Bu model telefonlar için üretilmiş diye biliyorum ben.

Bluetooth varsa kullanabilirsin belki bilmiyorum. Bu model telefonlar için üretilmiş diye biliyorum ben.
Tamamdır teşekkür ederim :)

Söylediğiniz gamepadler pille mi çalışıyor yoksa bataryalı mı?
Birde bazı gamepadlerde gerekli aparatların vs çıkmadığı söyleniyor (şarj kablosu vs.) ciddi bir problem oluşturur mu bu?

Bunda kesilme olduğunu söylüyorlar

Benim bilgisayarımda bluetooth var ama desteklemez mi diyorsunuz
Bilmiyorum
Kablolu logitech bir gamepad al aynısıydı bunun

F310 iyi midir? Kimisi ergonomik olmadığından uzun süre kullanımda yorduğundan ve tuşların sert olduğundan bahsetmiş
Her gamepad uzun süre kullanımda eli yorar, buna ds4, xbox controller ve, Dualsense de dahil.
El ağrıtır öyle 5-6 saatte onun çözümü yok.
F310 bildiğim kadarıyla 710 un kablolu hali gibi bir şey kopma sorunu onda hiç olmaz.
Tuşlara bir süre sonra alışırsın hani esnaf yalanı vardır ya giydikçe açılır gibi kullandıkça alışırsın.
Bizim yaptığımız hatalardan biri ürünü aldığımız gibi laf etmek, yok ağır yok öyle yok böyle uzun kullanımdan sonra asıl yargılamayı yapmamız gerek.

Her gamepad uzun süre kullanımda eli yorar, buna ds4, xbox controller ve, Dualsense de dahil.
El ağrıtır öyle 5-6 saatte onun çözümü yok.
F310 bildiğim kadarıyla 710 un kablolu hali gibi bir şey kopma sorunu onda hiç olmaz.
Tuşlara bir süre sonra alışırsın hani esnaf yalanı vardır ya giydikçe açılır gibi kullandıkça alışırsın.
Bizim yaptığımız hatalardan biri ürünü aldığımız gibi laf etmek, yok ağır yok öyle yok böyle uzun kullanımdan sonra asıl yargılamayı yapmamız gerek.
Tamamdır çok teşekkür ederim herkese uğraştırdım sizi iyi geceler :)

Bu bütçedeki en iyi kol f310
Ama ikinci el takıntınız yoksa 300 e xbox one gamepad bulabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,551
Üyeler
191,876
Son üye
rachers
Geri