Öneri Pc için oyun kolu ne önerirsiniz bütçe max 4000TL

yvzz

80+
Reaksiyon skoru
0
Pc için oyun kolu ne önerirsiniz bütçe max 4000TL

Gamesir cyclone 2 öneririm.

Ben bunu kullanıyorum.

@Diavelin hocam sizlik bir konu daha pişirin burayı

Gamesir cyclone 2 öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc için oyun kolu ne önerirsiniz bütçe max 4000TL
1. Gulikit kk3 max
2. 8bitdo ultimate
3. Dualsense
4. Xbox series 9. Nesil
5. Manba one v2
6. Gamesir cyclone 2 pro

Bunlar arasında gidip geliyorum malum Kasım indirimleri de yaklaşıyor. Genellikle hikaye, futbol ve yarış oyunları tercihim oyun oynarken keyif verecek bir kol almak istiyorum kararsız kaldim sizin değerli önerileriniz bekliyorum şimdiden teşekkürler.

1. Gulikit kk3 max
2. 8bitdo ultimate
3. Dualsense
4. Xbox series 9. Nesil
5. Manba one v2
6. Gamesir cyclone 2 pro
Bence Xbox. Kollarla alakalı fazla bilgim yok haberin olsun ama Windows kullanıyorsan Xbox entegrasyon konusunda en iyisi

1. Gulikit kk3 max
2. 8bitdo ultimate
3. Dualsense
4. Xbox series 9. Nesil
5. Manba one v2
6. Gamesir cyclone 2 pro

Bunlar arasında gidip geliyorum malum Kasım indirimleri de yaklaşıyor. Genellikle hikaye, futbol ve yarış oyunları tercihim oyun oynarken keyif verecek bir kol almak istiyorum kararsız kaldim sizin değerli önerileriniz bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Aralarından Gamesir Cyclone 2 alın geçin. Yurtdışı seçeneğiz varsa daha iyi alternatifler mevcut.

1. Gulikit kk3 max
2. 8bitdo ultimate
3. Dualsense
4. Xbox series 9. Nesil
5. Manba one v2
6. Gamesir cyclone 2 pro

Cyclone 2 basın geçin hocam aralarında. Uzun süre yarış oyunları için kullandım ve muazzam bir kol. G7 pro alana kadar ana kolum oldu. Elimde 10'a yakın kol var buna rağmen vazgeçmedim kendisinden

Bence Xbox. Kollarla alakalı fazla bilgim yok haberin olsun ama Windows kullanıyorsan Xbox entegrasyon konusunda en iyisi
Diğerlerinin de farkı yok hocam. Dualsense/dualshock almadığı sürece uyum sorunu yaşamaz

GameSir Cyclone 2 bu bütçe için en uygun gamepad olacaktır ama bütçeyi arttırırım derseniz de GameSir G7 Pro'ya bakabilirisiniz

Gamesir G7 Pro takibe aldım indirim yakalarsam muhtemelen onu alacam gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,155,361
Üyeler
183,733
Son üye
sred
Geri