ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,507
Xbox 9. Nesil konsoluna göre 3 aydır düzenli 2 sene öncede yine 5-6 ay kullanmıştım Xbox konsolu dualsense göre daha hafifYoo neresi ağır hocam
Xbox 9. Nesil konsoluna göre 3 aydır düzenli 2 sene öncede yine 5-6 ay kullanmıştım Xbox konsolu dualsense göre daha hafifYoo neresi ağır hocam
Dualsense le fifa oynamıştık 3 gün bilek ağrısına duramadık çok ağır değil mi memnun musun koldan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xbox gamepad babayla takılıyoruz ya en rahat kol felan herhalde
valla hocam 3 sene öncesindede arkadaşlarımdanda hep Xbox koluna alıştım 8.-9. Nesil el alışkanlığı olunca ve rahat bildiğim ürünü aldım direktO da Xbox konsolunuz olmadığı sürece alınacak bir gamepad değil. Aynı fiyata, sadece PC için çok daha iyi gamepadler var.
valla hocam 3 sene öncesindede arkadaşlarımdanda hep Xbox koluna alıştım 8.-9. Nesil el alışkanlığı olunca ve rahat bildiğim ürünü aldım direkt
Orasında haklısınız ama biz beğendiğimiz koldan devam ya hocam ileride değişiklik istersem isminizi not alıyorum yazacağım sizeAsimetrik tasarımına bir şey demiyorum; benim söylediğim, ürünün kalite ve özellik bakımından fiyatını hak etmediği. Aynı fiyata GameSir Cyclone 2 var ve PC’de her anlamda Xbox 9. nesil gamepad’den daha iyi bir cihaz.
Orasında haklısınız ama biz beğendiğimiz koldan devam ya hocam ileride değişiklik istersem isminizi not alıyorum yazacağım size
Dualsense daha rahatXbox 9. Nesil konsoluna göre 3 aydır düzenli 2 sene öncede yine 5-6 ay kullanmıştım Xbox konsolu dualsense göre daha hafif