max 150-200 tlBütçeniz nedir?
usta cahilliğimden soruyorum f310 böyle eski atari kolu gibi ona benziyor iyi mi o gamepadİndirimde F310 bulursanız alın.
max 150-200 TL
Bende var.usta cahilliğimden soruyorum f310 böyle eski atari kolu gibi ona benziyor iyi mi o gamepad
Aliexpress'den sipariş verdi babam. Gelince incelemesini yapmaya çalışırım.usta cahilliğimden soruyorum f310 böyle eski atari kolu gibi ona benziyor iyi mi o gamepad
ps4 kolu alınmax 150-200 TL
Bende varAliexpress'den sipariş verdi babam. Gelince incelemesini yapmaya çalışırım.
O fiyata ps4 kolu bulmak zor. Bir de sony gamepadler Steam uyumlu değil.ps4 kolu alın
Güzel mi? Babam sanırım 730'u almış.Bende var
730 var mı? 710 var diye biliyorumGüzel mi? Babam sanırım 730'u almış.
Playstation 3 gamepadleri o kadar güzel değil. Ve steam i tanımıyor.Sony DualShock 3 Kablosuz PS3 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony DualShock 3 Kablosuz PS3 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualShock 3 Kablosuz PS3 Oyun Kolu özelliklerini incele, 379,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comRampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 645,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com