Neler Yeni

Pc için ps 5 kolu uygunmudur

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Suleyman
Pc de hikayeli oyun falan oynamak için kol almayı düşünüyorum ps5 kolu uyumlu mu? gecikme oluyor mu hissiyatı nasıl veya wraith in kollarını gördüm hoş gözüküyorlar öneriniz var mı beyaz olması önceliğim.

Shourd

80+ Gold
Pc de hikayeli oyun falan oynamak için kol almayı düşünüyorum ps5 kolu uyumlu mu? gecikme oluyor mu hissiyatı nasıl veya wraith in kollarını gördüm hoş gözüküyorlar öneriniz var mı beyaz olması önceliğim.
pc için xbox koları daha iyi olur bence tabi tercih meselesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İmran
Ben pc içi. Ps 5 kolu kullanıyorum gayet güzel ve destekleyen oyunlarda titreşimde çalışıyor

anilg8293

80+
Dualsense x box kollarına göre çok daha gelişmiş bir gamepad. bunu herkes bilir. fakat ben pc de kullanıyorum yıllardır birgün bile bir uyumluluk sorunu da yaşamadım en ufak sorun da. 3. parti yazılımda kullanmıyorum çiçek gibi gerçekten.

Shourd

80+ Gold

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
A''
xbox dizilimi pc için daha iyi

Shourd

80+ Gold
Dualsense x box kollarına göre çok daha gelişmiş bir gamepad. bunu herkes bilir. fakat ben pc de kullanıyorum yıllardır birgün bile bir uyumluluk sorunu da yaşamadım en ufak sorun da. 3. parti yazılımda kullanmıyorum çiçek gibi gerçekten.
dediğim gibi tercih meselesi ben pcde xbox kulanan biriyim yoksa ikiside elimde var ve xbox daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe nedir? ve sadece pc demi kulanıcaksınız
Sadece pc için bütçe belirlemedim sağlam bir kol önerisi gelirse ona göre bakıcam fiyatlar hakkında bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğim gibi tercih meselesi ben pcde xbox kulanan biriyim yoksa ikiside elimde var ve xbox daha iyi
Xbox kollarına baktım da biraz değişik duruyo ps5 kolunun daha hoş bir görüntüsü var

anilg8293

80+
hmm anladım hocam gerçi haklısın xbox'da adaptive trigger yok. haptic touch yok. touchpad yok. exc. oyunlarına özel yapılandırma yok. kendi nanomotorları yok. haklısın ya :D xbox tabii ki de daha iyi olmalı. (bana tadic pp'li fenerbahçe profil fotolu bir ergenus allah yok demişti sanırım o da haklı) (!)

Shourd

80+ Gold
Sadece pc için bütçe belirlemedim sağlam bir kol önerisi gelirse ona göre bakıcam fiyatlar hakkında bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox kollarına baktım da biraz değişik duruyo ps5 kolunun daha hoş bir görüntüsü var
bunu alabilirsiniz isterseniz aynısı bende mevcut fakat bütçem o zaman kablolusuna yetiği için kablolusunu aldım kablosuzunda dunglede çıkıyor yani gecikme baya az olur

buda 9.nesil xbox

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
1
hmm anladım hocam gerçi haklısın xbox'da adaptive trigger yok. haptic touch yok. touchpad yok. exc. oyunlarına özel yapılandırma yok. kendi nanomotorları yok. haklısın ya :D xbox tabii ki de daha iyi olmalı. (bana tadic pp'li fenerbahçe profil fotolu bir ergenus allah yok demişti sanırım o da haklı) (!)
kronik drift yok da eklesene

anilg8293

80+
kronik drift yok da eklesene
2019+2020 çıkışlı olanlarda kronik drift problemi mevcut. A004-AB982-C992 var şuan piyasada (sıfır olanlarda) bunlarda 2022 ve 24 çıkışlı şuan piyasada birtaene bile v1 kronik dualsense kalmadı. yalan mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,150
Üyeler
165,936
Son üye
Cemals28
Top Bottom