Neler Yeni

Pc için ps5 kolumu yoksa xbox kolumu

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda Bala
Şöyle söyleyeyim mesela FC 24'te A X Y B falan şeklinde gözüküyor. Oyunun kol ayarlama kısmı xbox olduğu için. Örneğin Y kaleci açma Dualsensede üçgen oluyor. Onun harici bir sorunu yok görmemezlik falan kariyer modda menüde diyelim takım yönetimine girmek için Y basmak gerekiyor ekranda Y gösteriyor sen dualsenseden üçgene basıyorsun giriyorsun. Böyle ufak detaylar alışıyorsun zaten.

Xbox - Dualsense

Y - Üçgen
X - Kare
B - Daire
A - Çarpı

Direkt xbox kolu aldığında ekranda B bas dediğinde B basıyorsun o yüzden tam uyumluluk oluyor. Dualsense bağlıyken B bas dediğinde daire tuşuna basman lazım. Ama zaten kolu görmeme vs. sorunu yok kolu ayarlamak basit bi kere ayarlıyorsun bu detayada zamanla alışıyorsun ezbere bir şekilde b yazınca direkt elin yuvarlağa gidiyor.
Verdiğiniz örneği anladım hocam teşekkür ederim. Benim bu konuda sıkıntım yok futbo oyunlarından eğlenmediğim için :D Ben genel olarak yarış oyunları, belli başlı hikayeli oyunlar ve işte rocket league, brawlhalla tarzı oyunlarda kullanacağım.

JexaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Tartışmasız Dualsense. Xbox 9. Nesil kol 6 ay kullanıp iade ettim. Devasa büyük ve ağır daha önce dualshock vs. kullandıysan. Xboxta tuş dizilimi büyüklük ve pilli olması memnun etmeyecektir. Dualsense sorunsuz çalışıyor pcde steam görüyor tanıyor dualsenseyi benim bütün oyunlar steamde zaten hic sorun yaşamadım. Pil derdi yok ayrıca sony uyumlu oyunlar call of duty gibi oyunlarda kabloyla bağlarsan veya harici uygulamayla tetik tuşu silah hissiyatı veriyor. Yani xbox kolunda bulunmayan özellikleride deneyimlemiş oluyorsun. Silah hissiyatı vermesi zevkli oluyor. Sadece bataryalı olması hafif olması ergonomisi bile dualsenseyi daha iyi yapar.
nasıl devasa büyük geldi anlamadım 6 ay kullanıp birde ben 4 aydır kullanıyorum xbox 9.nesil gamepad'i ps5 gamepad'i kullanınca çok büyük ve hissiyatsız geldi nedense

Top Bottom