Çözüldü✓ PC İÇİN USB KABLOSUZ GAMEPAD

Aga bu hangi girişe sahip bilmiyorum ama al derim, giriş yoksa çevirici falan alırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe kısıtlıysa bu da olur bence.
Hocam böyle kollar sakın almayın aldırmayın bunların tuş dizilimi aynı oluyor pc bağlayınca oyuna girersin A tuşuna basarsın karakter geriye gider anlatabildiysem ne mutlu bana

trendyoldan monster pusat clutch al 1.2k nays %10 cashback verir 1080e gelir. Kurulumu ilk zaman zorluyor ardından kolay. Bende yaşadım o sorunu şimdi 0 hata

hm eğer bi 2250 yapabilirsen yine dediğim pusat alabilirsin yoksa logitech kablosuzu amazondan tanesi 999'dan alabilirsin.

hm eğer bi 2250 yapabilirsen yine dediğim pusat alabilirsin yoksa logitech kablosuzu amazondan tanesi 999'dan alabilirsin.
logi var bende kankam ama bozuldu artık.. hevesimi aldim onlardan 😁 şu çakmak ps kollarini deneyeceğim

logi var bende kankam ama bozuldu artık.. hevesimi aldim onlardan 😁 şu çakmak ps kollarini deneyeceğim
Dostum benim önerdiğimin dışında çakma ps4 kolu almamalısın. Nedeni ise piyasdaki çakma ps4 kolların plastik kalitesi ve tuş kalitesi çok kötü ayrıca bataryaları da çok kötü. Sana önerim benim de kullanmış oldugum koldan alman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,296
Üyeler
187,312
Son üye
2mdemir
Geri