- Reaksiyon skoru
- 17
Önemli değil hocam.canın sağolsun hocam
Post automatically merged:
hocam bende xbox kollari var kendisinde de usb bağlantılı kablosuz aparatı var, bunlar kablolu bana uymaz ama teşekkür ederim
Önemli değil hocam.canın sağolsun hocam
hocam bende xbox kollari var kendisinde de usb bağlantılı kablosuz aparatı var, bunlar kablolu bana uymaz ama teşekkür ederim
Hocam böyle kollar sakın almayın aldırmayın bunların tuş dizilimi aynı oluyor pc bağlayınca oyuna girersin A tuşuna basarsın karakter geriye gider anlatabildiysem ne mutlu banaAga bu hangi girişe sahip bilmiyorum ama al derim, giriş yoksa çevirici falan alırsın.
![]()
Kontorland Ps-2001t Ps2 Titreşimli Oyun Kolu Joystick - Fiyatı, Yorumları
Ps-2001t Ps2 Titreşimli Oyun Kolu Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bütçe kısıtlıysa bu da olur bence.
www.facebook.com
Hacı arkadaş 2 kol almak istiyortrendyoldan monster pusat clutch al 1.2k nays %10 cashback verir 1080e gelir. Kurulumu ilk zaman zorluyor ardından kolay. Bende yaşadım o sorunu şimdi 0 hata
kral ben simdi ps4 veya ps5 kolu alsam, benim pcde Bluetooth yok. onu nasıl hallederimHacı arkadaş 2 kol almak istiyor
Öylede yapabilirsin yada kabloyla en kötükral ben simdi ps4 veya ps5 alsam, benim pcde Bluetooth yok. onu nasıl hallederimharici dangıl mı almam lazim ?
Bt yoksa olmaz ama bt modül önerebilirim bunun için. https://www.amazon.com.tr/TP-Link-B...ink+bt&sprefix=tplink+bt+,aps,173&sr=8-1&th=1hocam benim pcde Bluetooth yok, sıkıntı çıkmaz diyorsan alıyorum bunu
hocam iki kol için max 1500-2k bütçem var o pahalıya kaçar![]()
kb orayı kaçırmışımHacı arkadaş 2 kol almak istiyor
Öylede yapabilirsin yada kabloyla en kötü
eyvallahh beyler, adamsinizz.. gezdirenler yesin sizinkileriBt yoksa olmaz ama bt modül önerebilirim bunun için. https://www.amazon.com.tr/TP-Link-Bluetooth-Masaüstü-Bilgisayar-çalıştır/dp/B098K3H92Z/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=5KQVWQ96TGUT&keywords=tplink+bt&sprefix=tplink+bt+,aps,173&sr=8-1&th=1
logi var bende kankam ama bozuldu artık.. hevesimi aldim onlardanhm eğer bi 2250 yapabilirsen yine dediğim pusat alabilirsin yoksa logitech kablosuzu amazondan tanesi 999'dan alabilirsin.
Dostum benim önerdiğimin dışında çakma ps4 kolu almamalısın. Nedeni ise piyasdaki çakma ps4 kolların plastik kalitesi ve tuş kalitesi çok kötü ayrıca bataryaları da çok kötü. Sana önerim benim de kullanmış oldugum koldan alman.logi var bende kankam ama bozuldu artık.. hevesimi aldim onlardanşu çakmak ps kollarini deneyeceğim