Tobikdolce
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Merhabalar yayın gibi bir amacım yok sadece arkadaslarımla oyun oynarken cam açıyorum onun için uygun fiyatlı bir cam istiyorum.Bir fiyat belirtmek istemedim piyasayı bilmiyorum.
İnternette hiçbir incelemesi yok ancak Havit'in sitesinde bir webcam var muhtemelen yeni çıktı o yüzden hiçbir inceleme yazı yok üstünde. oldukça uygun fiyatlı geldi bana, 2K 30fps görüntü verdiğini de iddia ediyor. Çok bir beklentiniz yoksa alabilirsiniz çünkü ne kadar iyi çıkacağı konusunda pek bir bilgi yok elimizde.
combatry koduyla ufak bir indirimi de var.
Ürünün sıfır fiyatı 1400TL iken kodla beraber 1.189TL'ye geliyor
Alıntıyı görüntüle
![]()
Havit HV-HN24G Full HD PRO 2K WebCam - Siyah
Havit HV-HN24G Full HD Pro 2K Webcam Otomatik Odaklama LED Işıklı Mikrofonluwww.havitstore.com.tr
Görüntü Kalitesi Çok Güzel Ama Gece Hafif Ffp Kayması OluyorMerhabalar yayın gibi bir amacım yok sadece arkadaslarımla oyun oynarken cam açıyorum onun için uygun fiyatlı bir cam istiyorum.Bir fiyat belirtmek istemedim piyasayı bilmiyorum.
Hepsiburada’da böyle bir yorum gelmiş.İnternette hiçbir incelemesi yok ancak Havit'in sitesinde bir webcam var muhtemelen yeni çıktı o yüzden hiçbir inceleme yazı yok üstünde. oldukça uygun fiyatlı geldi bana, 2K 30fps görüntü verdiğini de iddia ediyor. Çok bir beklentiniz yoksa alabilirsiniz çünkü ne kadar iyi çıkacağı konusunda pek bir bilgi yok elimizde.
combatry koduyla ufak bir indirimi de var.
Ürünün sıfır fiyatı 1400TL iken kodla beraber 1.189TL'ye geliyor
Alıntıyı görüntüle
![]()
Havit HV-HN24G Full HD PRO 2K WebCam - Siyah
Havit HV-HN24G Full HD Pro 2K Webcam Otomatik Odaklama LED Işıklı Mikrofonluwww.havitstore.com.tr