Teşekkürler hocamparan varsa ps5 controller al fifa için
yoksa f310 veya 710 alabilirsin.
hocam yakında ps5 almayı düşünüyorum o yüzden ps5 Controller alıcağım tavsiyeniz için teşekkürlerKesinlikle ama kesinlikle xbox controller almalısın. Neden diye sorarsan ; ben dualshocktan geçtim xboxa, sürekli bağlantı kopup duruyordu ve oyunların çoğunda kullanamıyordum 3. parti yazılımlar olmadan. Xbox controllerı pcde daha temiz çalışıyor.
O zaman ps controllerı tercih edebilirsiniz.hocam yakında ps5 almayı düşünüyorum o yüzden ps5 Controller alıcağım tavsiyeniz için teşekkürler
Valla elimde ikisi de var ben XBOX controlleri tercih ediyorum PC'de. Ancak PS alacaksan ve ekstra bir kola ihtiyaç duyarım diyorsan PS controller al geç derim. Aralarında aman aman bi fark yok PC için zaten.Selam pc için F/P oyunları ve fifa için Xbox Controllermı Yoksa PS5 Controller mı
Valla elimde ikisi de var ben XBOX controlleri tercih ediyorum PC'de. Ancak PS alacaksan ve ekstra bir kola ihtiyaç duyarım diyorsan PS controller al geç derim. Aralarında aman aman bi fark yok PC için zaten.
TeşekkürlerO zaman ps controllerı tercih edebilirsiniz.
xbox 9. nesil controller alın hocam.Selam pc için F/P oyunları ve fifa için Xbox Controllermı Yoksa PS5 Controller mı
ps5 controllerda alabilirsiniz o zaman.hocam yakında ps5 almayı düşünüyorum o yüzden ps5 Controller alıcağım tavsiyeniz için teşekkürler