Neler Yeni

PC ilk açıldığında i5 14400F sıcaklığı 88 derece oldu

MoundAxes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
abdulsamed yiğit
PC alalı 2 hafta oldu ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bugün PC'yi ilk açtığım da normal bir şekil de açıldı ama fan sesi artmaya başladı ben de PC resetledim ve şu an normal şekil de çalışıyor. Neden böyle yapmış olabilir?
İşlemcim i5 14400F.
Sıvı soğutucum GameBooster SHIELD 240 Rainbow 240mm

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre
Hocam şu soğutucuya o parayı vermeyip te 2000k ya kule tipi alsaydın keske

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
Oğuz
O sıvıtı soğutucunun çok da soğutabileceğini sanmıyorum ben

MoundAxes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
abdulsamed yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şu soğutucuya o parayı vermeyip te 2000k ya kule tipi alsaydın keske
hazır sistem olarak almıştım o vardı uygun olarak
2 haftadır hiç bir şeyi yoktu bugün ilk açtığım da fan sesi yükseldi bi bakıyım dedim 88 derece olmuştu resetledim düzeldi şuan herhangi bir sorun yok ayriyetten saatlerce oyundayım sıcaklıkta artmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

O sıvıtı soğutucunun çok da soğutabileceğini sanmıyorum ben
ragnarok bitirdim ve ayriyetten bf2042 oynadım oynadığım esnada sıcaklıkları izliyodum 50 derece maksimum 54 dereceği gördüm bugün resetten sonra yine oyuna girdim sıcaklık artmadı 50 derecelerdeydi

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
Oğuz
hazır sistem olarak almıştım o vardı uygun olarak
2 haftadır hiç bir şeyi yoktu bugün ilk açtığım da fan sesi yükseldi bi bakıyım dedim 88 derece olmuştu resetledim düzeldi şuan herhangi bir sorun yok ayriyetten saatlerce oyundayım sıcaklıkta artmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ragnarok bitirdim ve ayriyetten bf2042 oynadım oynadığım esnada sıcaklıkları izliyodum 50 derece maksimum 54 dereceği gördüm bugün resetten sonra yine oyuna girdim sıcaklık artmadı 50 derecelerdeydi
88 derece anlık bir şey mi yoksa şu an hala 88 mi?

PC alalı 2 hafta oldu ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bugün PC'yi ilk açtığım da normal bir şekil de açıldı ama fan sesi artmaya başladı ben de PC resetledim ve şu an normal şekil de çalışıyor. Neden böyle yapmış olabilir?
İşlemcim i5 14400F.
ben 2bin liraya thermalright frozen prism 240 aldım canavar gibi yanlış tercih yapmışsın.

MoundAxes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
abdulsamed yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
88 derece anlık bir şey mi yoksa şu an hala 88 mi?
anlık oldu ilk açıldığında fan baya sesli çalışmıştı sıcaklıklara baktığımda 88 di reset atıp pc açtığım da düzelmişti şuan bir sıkıntı yok
hatta şuan delta force oynuyorum maksimum 42 gördüm

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
İşlemcim i5 14400F.
Beyler soğutucu ne olursa olsun 88 derece normal değil oc yapmadığı sürece bence sorun soğutucuda değil eyvallah hiç güven vermiyor ama 88 normal değil ben 5 5600 ile oc yaptığım halde 86 gördüm max

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
Oğuz
anlık oldu ilk açıldığında fan baya sesli çalışmıştı sıcaklıklara baktığımda 88 di reset atıp pc açtığım da düzelmişti şuan bir sıkıntı yok
Tek sefer anlık olan bir şeyse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Sürekli olursa ona göre konu açarsın. Gözlemle bir süre.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Bazen bendede oluyor dostum anlıksa sorun yok bazen 70 e çıkıyor hemen iniyor sanki işlemci kendini test ediyor gibi geliyor bana sorun olmaz

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
ismail
Korkacak bir şey yok. Cpu bakımını yapın. Kule tipi yada 360mm sıvı soğutuculardan alabilirsiniz.

MoundAxes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
abdulsamed yiğit
Bazen bendede oluyor dostum anlıksa sorun yok bazen 70 e çıkıyor hemen iniyor sanki işlemci kendini test ediyor gibi geliyor bana sorun olmaz
sana süreklimi oluyor pc alalı 2 hafta oldu ilk defa yaptı ben de

Korkacak bir şey yok. Cpu bakımını yapın. Kule tipi yada 360mm sıvı soğutuculardan alabilirsiniz.
hocam yeni aldım pc yi 2 hafta oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,796
Üyeler
160,604
Son üye
erennertrkk
Top Bottom