Yardım PC İŞLEMCİYİ 100% de ÇALIŞTIRIYOR

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar ekran kartım rx580 8 gb işlemcim ise i5 9400f oyun veya arka planda oynarken veya çalışırken işlemci kullanımı %100 ekran kartı ise %10-40 arasında işlemci sıcaklığım ise 70 80 dereceyi buluyor yardım ederseniz sevinirim

Radeon ekran kartlarının kullanımı doğru okunamıyor.

Görev yöneticisinden en çok hangi uygulamaların kullandığı sıralayıp bir SS atanabilir misiniz?

Radeon ekran kartlarının kullanımı doğru okunamıyor.

Görev yöneticisinden en çok hangi uygulamaların kullandığı sıralayıp bir SS atanabilir misiniz?
EKRAN KARTI KULLANIMINI NASIL ARTTIRABİLİRİM ARKADAŞLARIM EKRAN KARTIMIN GEREKSİZ GÜÇLÜ OLDUĞUNU BU YÜZDEN UYUMLU ÇALIŞMADIĞINI SÖYLÜYOR

EKRAN KARTI KULLANIMINI NASIL ARTTIRABİLİRİM ARKADAŞLARIM EKRAN KARTIMIN GEREKSİZ GÜÇLÜ OLDUĞUNU BU YÜZDEN UYUMLU ÇALIŞMADIĞINI SÖYLÜYOR
İlk olarak büyük harf yazmayı bırak, ikinci olarak ise arkadaşın güzel sallıyormuş. O işlemci o ekran kartını rahat rahat besleyebilir.
Bi SS atsanız olay bitecek ama neyse.

Arkadaşlar ekran kartım rx580 8 gb işlemcim ise i5 9400f oyun veya arka planda oynarken veya çalışırken işlemci kullanımı %100 ekran kartı ise %10-40 arasında işlemci sıcaklığım ise 70 80 dereceyi buluyor yardım ederseniz sevinirim
Bazı oyunlarda ekran kartını fazla kullanmaz normal pc başında iş yaparkende ekran kartını fazla kullanamazsın ekran kartını zorlayacak bir oyunla test etmeni öneririm

Suan pc yi yeni açmama rağmen böyle 30 dk gibi bir süre çalışınca fan sesleri de değişiyor
Csgo oynarken de 1 saati falan geçerse mavi ekran yiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk olarak büyük harf yazmayı bırak, ikinci olarak ise arkadaşın güzel sallıyormuş. O işlemci o ekran kartını rahat rahat besleyebilir.
Bi SS atsanız olay bitecek ama neyse.
Dosya yüklememe izin vermiyor

Suan pc yi yeni açmama rağmen böyle 30 dk gibi bir süre çalışınca fan sesleri de değişiyor
Csgo oynarken de 1 saati falan geçerse mavi ekran yiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dosya yüklememe izin vermiyor
Ramından dolayı da mavi ekran veriyor olabilir

Ekran kartının driver ını indirdinmi?

8 gb crucial ballistick var zaten yeni aldım ne gibi bir sorun olabilir
benim eski pcde ram sıkntısı oluşmuştu üstüne fan düşürmüştüm cgo da 10 dk oynayınca mavi ekran veriyodu ama sıkıntı ekran kartındada olabilir ramdede tam emin olamayız deneyip görmen lazım

Ekran kartı kullanımını nasıl arttırabilirim işlemciyi rahatlatmak için

Geri