Hayır.Öncelikle Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.Ben pc kapalıyken klavye ışığnını yanmasını istiyorum bunun ayarı varmıdır nasıl yaparım.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Benim odam çok sade bir oda nasıl diyim bi renk katsın istiyyorum çok sade kalsın istemiyorum 1 2 şeyde alıcam odam içinHayır.
Neden açık bırakmak istiyorsun?
Hocam böyle bir şey olmaz. Çünkü bilgisayar gücü powerden alır power anakarta güç verir anakarda diğer parçalara eğer bilgisayar kapanırsa power durur power durunca anakartda durur böylece anakartın güç verdiği klavye mouse vs çalışmazÖncelikle Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.Ben pc kapalıyken klavye ışığnını yanmasını istiyorum bunun ayarı varmıdır nasıl yaparım.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam kulaklık ve mouse ışıkları çalısıyor pc kapalıykenHocam böyle bir şey olmaz. Çünkü bilgisayar gücü powerden alır power anakarta güç verir anakarda diğer parçalara eğer bilgisayar kapanırsa power durur power durunca anakartda durur böylece anakartın güç verdiği klavye mouse vs çalışmaz
birde hocam en net ben açıkladım en iyi cevap olarak beni gösterirseniz sevinirimBenim odam çok sade bir oda nasıl diyim bi renk katsın istiyyorum çok sade kalsın istemiyorum 1 2 şeyde alıcam odam için
kapalı ikenmi yoksa kapatma tuşuna bastıkdan birkaç saniye sonramı?Hocam kulaklık ve mouse ışıkları çalısıyor pc kapalıyken
Hocam pc 20 saat kapalı kalsa bile yanıyorbirde hocam en net ben açıkladım en iyi cevap olarak beni gösterirseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kapalı ikenmi yoksa kapatma tuşuna bastıkdan birkaç saniye sonramı?
anakartınız nedir?Hocam pc 20 saat kapalı kalsa bile yanıyor
Hocam zaten herkezde öyle pc kapalıyken mouse kulaklık ışığı yyanar bakabilirsiniz internettenanakartınız nedir?
Anakartında On/Off Charge teknolojisi var. Bu teknolojinin BIOSdan açık olup olmadığına emin ol. Teknoloji bilgisayar kapalı olsa dahi USB portlarına enerji vermeye devam ediyor. Böylece PC kapalıyken de USB cihazların şarj edilmesi amaçlanıyor. Yani bu bir özellik bu özellik her anakartda olmaz beenimkisinde yok meselaHocam zaten herkezde öyle pc kapalıyken mouse kulaklık ışığı yyanar bakabilirsiniz internetten
AnaKart:Asus Prime B450M-A
Anladım hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerAnakartında On/Off Charge teknolojisi var. Bu teknolojinin BIOSdan açık olup olmadığına emin ol. Teknoloji bilgisayar kapalı olsa dahi USB portlarına enerji vermeye devam ediyor. Böylece PC kapalıyken de USB cihazların şarj edilmesi amaçlanıyor. Yani bu bir özellik bu özellik her anakartda olmaz beenimkisinde yok mesela![]()
maalesef sizin mouseniz elektrik aldığı an ışını yanıyor ama klavyenin çalışması için bilgisayarın açılması gerekiyorAnladım hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
hocam tekrardan en iyi cevap bölümüne almanızı rica edebilirmiyim ?Anladım hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler