Neler Yeni

PC Kapandı açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ege Kanık
Hoc ekran karti zort olmus ekran karti cikardim calisti taktim oynama yok sonra ekran kartini cikarttim kasayi yine actim ama kasa 10sn sonra kapanim tekrar direk devreye giriyor bunun sebebi ekran kartinin olmamasimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam keşke başka parça nozulsaydu en pahali parça gitti nasil uyucaz şimdi bakalim
hocam telaş yapma yarın bi bilgisayarcıya git veya bi internet kafeye ekran kartını dene eğer sorun aynıysa malesef ekran kartındandır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,226
İsim
a l p e r
hocam telaş yapma yarın bi bilgisayarcıya git veya bi internet kafeye ekran kartını dene eğer sorun aynıysa malesef ekran kartındandır.
ben en basta dedim zaten ekran kartidir %95 diye de. direkt cop oldu demek dogru olmaz. ayni sey basima geldi cunku

Hoc ekran karti zort olmus ekran karti cikardim calisti taktim oynama yok sonra ekran kartini cikarttim kasayi yine actim ama kasa 10sn sonra kapanim tekrar direk devreye giriyor bunun sebebi ekran kartinin olmamasimi

Hocam keşke başka parça nozulsaydu en pahali parça gitti nasil uyucaz şimdi bakalim
bro simdi sen yarin oturuyosun pcnin basina prcalarin hepsini tek tek söküyorsun psunun icini falan ac komple hepsini bi guzel temizle. yakinlarda internet kafe varsa kasaya bi hava tuttur iyice tozlar bi gitsin kasadan

ondan sonra duzgunce tekrardan bi montaj yap. ramleri anakarti islemciyi ekran kartini herseyi sök komple.

eger duzelmezse ekran kartini baska pcde dene. Yine calismazsa kendi kasana tak sonra ne oldugunu buraya yaz bana anlat

Keremsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kerem
ben en basta dedim zaten ekran kartidir %95 diye de. direkt cop oldu demek dogru olmaz. ayni sey basima geldi cunku

bro simdi sen yarin oturuyosun pcnin basina prcalarin hepsini tek tek söküyorsun psunun icini falan ac komple hepsini bi guzel temizle. yakinlarda internet kafe varsa kasaya bi hava tuttur iyice tozlar bi gitsin kasadan

ondan sonra duzgunce tekrardan bi montaj yap. ramleri anakarti islemciyi ekran kartini herseyi sök komple.

eger duzelmezse ekran kartini baska pcde dene. Yine calismazsa kendi kasana tak sonra ne oldugunu buraya yaz bana anlat
Tamamdır abicim sağolasın iyi geceler

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Atakan Yıldırım
Tamamdır abicim sağolasın iyi geceler
absürt sıcaklıklar varmı elinle kontrol et bazen anakart kısa devre yapıp bu tarz sıkıntılar çıkartıyor.Birde parçaları tek tek sök tak yaparak dene. ekran kartını sök bas tuşa . başka parçaya geç öncekini tak tekrar dene

Keremsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kerem

Hocam ekran kartı tamiri için bilgisayarci 1250tl istedi %50 olma ihtimali var olmassa para almicam dedi iyi biyere benziyor yorumlarida iyi ama game garaja mi gondersem garantisi yok ama ücretli bakıyolarmış olursa ama çok beklerim gibi kargoyla gönder derken baya uzar sizce napayım?

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Pc de oyun oynarken aniden pc kapantı geri açmaya çalışıncada tuşa basınca tüm fanlar yarım saniye oynayıp duruyor psu da mı sıkıntı var bilmiyorum ama klavye ışığı yanıyor ramleri soküp çıkardım macunu değiştirdim kasa dışındaki kabloları söktüm taktım ne yaptıysam olmadı sizce sorun nedir neyden kaynaklanıyor olabilir?
Knk depresyona girmiş

Top Bottom