BİOS'Ta ERP Denilen Komutu Aktif Edersen Umarım Çözülür.Bu resimde görünüyor işte o turuncu ışık
Selam .Da sistem 2 bugün kurdum şuan oyunlar inmekte fakat sistemde fan sesi çıkmakta bu kadar fan sesi olacağını düşünmemiştim.Bide sizdede bi uğultu geliyormu rüzgar uğultusu .Ekran kartı fanlar dönmüyor fakat arka metal plakada biraz ısı var ama sistem boşta .Ama yinede fanlar biraz oto yavaşlasa güzel olur.Boştayken bile ısı yayıyo odayaBu resimde görünüyor işte o turuncu ışık
Alexander Ludwig sadece o dizide oynamadı yalnız Öyle olsa Vikings'ten fotosunu koyardım. Valu seni.internetten biraz araştırdım çoğu bilir kişi bu tavsiyeyi vermiş bilmiyorum sebebini tavsiye verdim sadece ragnarın oğlu
Olsun ben onu ragnarın oğlu olarak tanıdım öyle de kalsınAlexander Ludwig sadece o dizide oynamadı yalnız Öyle olsa Vikings'ten fotosunu koyardım. Valu seni.
bir şey sorucam ramlarin frekansını ayarlamıslarmıydıYine olmadı. Anakarttan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Ekran kartının klipsinin altından turuncu ışık yanıyor kasayı prize taktığım anda. Sanıyorum ki ondan kaynaklı. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum
anakart nedirArkadaşlar anakart gücü kesmiyor sıkıntı orda
ayarlardan erp yi veya usb power olarak da geçer kapatın youtube da bir sürü video varAsus prime b450m-k
Mesaj otomatik birleştirildi:
2133 MHz de çalışıyor görünüyor
Bios üzerinden xmp profili açıp ramlerin frekans ayarlarını kendiniz ayarlayabilirsiniz ve kolayca kaydesip tekrardan başlat seçeneğini seçebilirsiniz.Asus prime b450m-k
Mesaj otomatik birleştirildi:
2133 MHz de çalışıyor görünüyor