A Ali60TR 80+ Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 25 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Ali Yıldız 4 Nisan 2020 #1 merhaba arkadaşlar ben pc toplayacağım ama bi sorum var pc de ses almak için kulaklık girişine kulaklık takmak yeterlimi yoksa ekstra malzeme gereklimi
merhaba arkadaşlar ben pc toplayacağım ama bi sorum var pc de ses almak için kulaklık girişine kulaklık takmak yeterlimi yoksa ekstra malzeme gereklimi
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,444 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,325 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 4 Nisan 2020 #2 Driverları kurduysan tabii ki alırsın.
kullanmıyorumkolaygelsin 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 488 Dahası Reaksiyon skoru 286 İsim lara croft 4 Nisan 2020 #3 Sadece kulaklık girişine takmak yeterli, anakartların üzerinde ses kartı oluyor.
A Ali60TR 80+ Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 25 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Ali Yıldız 4 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Mehmet Yılmaz yazmış: Driverları kurduysan tabii ki alırsın. Devamı için tıklayın... driverları nasıl kurucam yani neyin driveri
Mehmet Yılmaz yazmış: Driverları kurduysan tabii ki alırsın. Devamı için tıklayın... driverları nasıl kurucam yani neyin driveri
kullanmıyorumkolaygelsin 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 488 Dahası Reaksiyon skoru 286 İsim lara croft 4 Nisan 2020 #5 Ali60TR yazmış: driverları nasıl kurucam yani neyin driveri Devamı için tıklayın... Windows 10 kurunca her şey hazır oluyor normalde yani driverları kend kuruyor. ben bir driver kurmadım ses için.
Ali60TR yazmış: driverları nasıl kurucam yani neyin driveri Devamı için tıklayın... Windows 10 kurunca her şey hazır oluyor normalde yani driverları kend kuruyor. ben bir driver kurmadım ses için.