pc kolik 4060 ti sistem alınır mı?

İşlemci: 5600 yap. (5600x gerek yok. Çok az fps kaybı olur. Oda verilen ücrete değmez.)
Anakart: B450 de kalabilir. Zaten PCIe 4.0 destekliyor. Amd soket değişikliğine gittiği için ileride am5 işlemci ve anakartla değişim yaparsın bence değmez.
Ram: 3600 mhz ramler var. Bence gayet iyi, 3200 mhz cl16 yerine 3600mhz cl18 daha yüksek fps verecektir.
M2 SSD: Samsung 980 ile değiştirirdim.
Kasa: Diğer kasa fiyatları çok yüksek olduğu için şimdilik değiştirmezdim. İleri de indirimle güzel bir kasa alıp bunu da 2. el satmaya çalışırım.
PSU: Sistemde gayet yeterli bir güç kaynağı var. Kendi bilgisayarımda da aynı güç kaynağını kullanıyorum. Değiştirmezdim.
Sıvı Soğutucu: 5600 işlemci için sıvı soğutucusuna gerek olacağını düşünmüyorum ama sıvı soğutucu istemiyorum diye bir seçenek göremedim. İleride de kullanmak için deep cool ls520 se alırdım. Kendim 7600x işlemcide bu sıvı soğutmasını kullanıyorum. Gayet performanslı güzel bir sıvı soğutucusudur. Bununla değiştirirdim. LE 500 sıvı soğutucusu da olur. Bütçene göre arada ki tek fark yanlış hatırlamıyorsam le500 de ayarlanabilir RGB yoktu.

Bu şekilde fiyat 23.320 TL oldu. Tercih sizin. Bütçe meselesi

Geri