VooneX
80+
Dahası
Hayırlısı olsun inşallah Herkes içinAllah daha iyilerini sana nasip eylesin.
Hayırlısı olsun inşallah Herkes içinAllah daha iyilerini sana nasip eylesin.
Rica ederim. Yeni yıla girince inşallah 4100TL ye falan bir Toplama alacağım.Aylardır masaüstünde duran bi pdf vardı , adına DREAM PC koymuştum. PDF'in içindeki bileşenlerle aynı özelliklere sahip son çıkan kasa.
Ben de hem öğrenciyim hem çalışıyorum , dedim ertele ertele nereye kadar yarınımızı düşünmekten bu günü yaşayamıyoruz malesef... Teşekkürler.
Hayırlı olsun şimdiden. İyi akşamlar...Rica ederim. Yeni yıla girince inşallah 4100TL ye falan bir Toplama alacağım.
evet kullanım açısından sıkıntısı yok ama ben bir hata yapıp rx570 in tek fanlı modelini aldım sen yapmasistemden memnun musun?
Çok mu ısınıyor?evet kullanım açısından sıkıntısı yok ama ben bir hata yapıp rx570 in tek fanlı modelini aldım sen yapma
Dürüst olim mi fazla ağır oyun oynamıyorum ısınsa da umrumda degil tek sorunu şekilli şukullu gözükmüyoÇok mu ısınıyor?
Haha ? Teşekkür ederim önerin için. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Dürüst olim mi fazla ağır oyun oynamıyorum ısınsa da umrumda degil tek sorunu şekilli şukullu gözükmüyoAma 100 tl farkla 2 fanlı modelini alırsan 5-6 derece daha az ısınmış oluyor
TeşekkürlerHaha ? Teşekkür ederim önerin için. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
bu yavaştan pavyon oluyoİlk başta uzay sistem kullanıyordum
Ryzen 5 2600/Rx 580 8Gb Gaming/Msı B450M Gaming Anakart/600W Rampage Psu/D41 8x2 3000 mhz Ram/James Donkey 480gb ssd ileAlıntıyı görüntüle
Sonrasında da ufak değişiklilkler.
Alıntıyı görüntüle