Mavi Ekran PC Mavi Ekran Sorunu Nasıl Çözülür?

Reaksiyon skoru
0
PC de oyuna girdikten 10 15 dakika sonra bu mavi ekran hatasını alıyorum defalarca format attım ramleri tek tek çıkartıp denedim SSD ve M2 yi ayrı ayrı sokup Windows kurdum fakat bir sonuç alamadım driverlarda güncel yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ekler

• 1000079946.webp
    1000079946.webp
    2 MB · Hit: 23
PC de oyuna girdikten 10 15 dakika sonra bu mavi ekran hatasını alıyorum defalarca format attım ramleri tek tek çıkartıp denedim SSD ve M2 yi ayrı ayrı sokup Windows kurdum fakat bir sonuç alamadım driverlarda güncel yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Yüzde 90 genel ram hatası. Expo mod varsa kapatın.minidump dosyası çıkar hata ile. Minidump okuyan yardımcı olabilir size

Aynı hata bende de oluyordu ama bende durdurma kodu MEMORY_MANAGEMENT yazıyordu garantisi devam ettiği için garantiye götürdüm sorun ram de çıktı 1 si bozulmuş değiştirdiler araştırırkende genellikle ram hatası diye yazıla görüyordum iki ram varsa birisini çıkar öyle kullan aynı hata devam ederse tam tersini yap takılı olanı çıkar diğerini tak hata düzelirse bozuk rami tespit etmiş oldun zaten düzelmezse bilmiyorum ama 😊

Ekran kartı normalde fan bile acmazdı 2 3 oyun açık olduğu halde şimdi tek oyunla dan kapatmıyor 4x8 GB ram var bı deneyim inşallah ekran kartından değildir

Ekran kartından olacağını zannetmiyorum öyle olsa görüntü gelmez onu anlamak içinde işlemcinde dahili ekran varsa monitörü anakarta bağlayıp ekran kartını çıkartıp öyle dene

Hiçbir şey yapmadan da mavi ekran alıyor musun olay günlüğüne ne yazıyor?

Hayır masaüstünde beklediği sürece bir sorun yok oyuna giriyorum ondan sonra veriyor hatayı ramleri denedim. Bozuk olup olmadığına da baktım hiç bir sorun algılanmadı

Hayır masaüstünde beklediği sürece bir sorun yok oyuna giriyorum ondan sonra veriyor hatayı ramleri denedim. Bozuk olup olmadığına da baktım hiç bir sorun algılanmadı
Biosu defaulta alıp denedin mi?

Geri