PC me Bluetooth ürün bağlama

Reaksiyon skoru
1,205
JBL in 2 tane ürünü var elimde birisi hoparlör diğeri kulaklık. Sorularım aşağıda
1)İkisini aynanda bağlayabilir miyim?
2) Masadan hafif uzaklassam hemen bağlantısı kopar mi?
3) Bluuetoth in örneğin (5.0 5.1 3.0) gibi olması farkeder mi bağlamak için?
4) Anakartim b460m Bluetooth desteği yok sanırım. Nasi bı ürün alırsam bağlayabilirim ve dediğim gibi 5.0 falan onu aynı mi almam lazım ( şunu söylemeye çalışıyorum. Mesela alacağım Bluuetoth adaptörün bağlantısı 5.0 ancak kulaklığın ve hoparlörün 3.0 falan diyelim. Bunun böyle olması farkediyor mu?

JBL in 2 tane ürünü var elimde birisi hoparlör diğeri kulaklık. Sorularım aşağıda
1)İkisini aynanda bağlayabilir miyim?
2) Masadan hafif uzaklassam hemen bağlantısı kopar mi?
3) Bluuetoth in örneğin (5.0 5.1 3.0) gibi olması farkeder mi bağlamak için?
4) Anakartim b460m Bluetooth desteği yok sanırım. Nasi bı ürün alırsam bağlayabilirim ve dediğim gibi 5.0 falan onu aynı mi almam lazım ( şunu söylemeye çalışıyorum. Mesela alacağım Bluuetoth adaptörün bağlantısı 5.0 ancak kulaklığın ve hoparlörün 3.0 falan diyelim. Bunun böyle olması farkediyor mu?

Ben dark un 5.0 USB sini aldın tavsiye ederim salondan bile bağlantı kopmuyor , 4.0 alma eskidi

Olmaz ama 5.0 ürün alacaksanız 5.0 adaptör öneririm.
Atabilir misiniz hocam?
Yani anladıgım kadarıyla alacağım blueetoth ürünün X bağlantısı olmasıyla adaptörün X bağlantısı olmasının bir sıkıntısı yok değil mi?
Farkli olsa da stabil calısıyor yani.
5.0 atabilir misiniz?

Atabilir misiniz hocam?
Yani anladıgım kadarıyla alacağım blueetoth ürünün X bağlantısı olmasıyla adaptörün X bağlantısı olmasının bir sıkıntısı yok değil mi?
Farkli olsa da stabil calısıyor yani.
5.0 atabilir misiniz?

Olması gereken fiyata inmiş sonunda, ben de UB500 tavsiye ederim.
Teşekkür ederim hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olması gereken fiyata inmiş sonunda, ben de UB500 tavsiye ederim.
Farketmez ama tp-link alırdım ben :D

Hocam bir de ürünü kullanmak için windows güncellemem gerekir mi?
Şuan eski sürümü var bende sanırım.
Yani daha stabil calısması icin güncelleyiym mi?

Teşekkür ederim hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir de ürünü kullanmak için windows güncellemem gerekir mi?
Şuan eski sürümü var bende sanırım.
Yani daha stabil calısması icin güncelleyiym mi?
Windows 10'sa gerekmez hocam. Taktığınızda kendi driver'ını yükler. Bir sorun hissederseniz sitesinden en güncel driver'ı manuel olarak da indirebilirsiniz.
Windows 7 gibi eski Windows sürümlerinden birini kullanıyorsanız problem yaşatabilir.

Tabii güvenlik için en günceli kullanmanızda fayda var.

Geri