Neler Yeni

Pc mi konsol mu tercih edersiniz

Pc de mi konsol da mı oyun oynamayı tercih edersiniz

• Pc'de

• Konsol'da

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selamlar. Sorum başlıkta. Beklediğiniz bir oyun çıktı. Bunu konsol damı yoksa pc demi oynamayı tercih edersiniz. En çok hangi platform da oyun oynarsınız

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Selamlar. Sorum başlıkta. Beklediğiniz bir oyun çıktı. Bunu konsol damı yoksa pc demi oynamayı tercih edersiniz. En çok hangi platform da oyun oynarsınız
Konsol da oynamak daha rahat + bilgisayarin yetmediğinde upgrade yapmak zorundasın ama ps4 de çıkan oyunlar için konsolum kaldiricakmi derdin yok.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Konsol da oynamak daha rahat + bilgisayarin yetmediğinde upgrade yapmak zorundasın ama ps4 de çıkan oyunlar için konsolum kaldiricakmi derdin yok.
Nasıl yok? Fallout 76 aldım 25-30 fps oynuyorum ara sıra 40-50 oluyor.

TamerKs

80+ Silver
Konsolda sadece oyun oynayabiliyorsun, ama pc de hem oyun hem YouTube izleyebilirsin ödevlerini yaparsın araştırma vs

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
İkisini de alacak param olsa PC'yi ödev,video,araştırma vs. için kullanırım oyun içinse konsol alırım fakat param sadece birine yetiyorsa kesinlikle tercihim PC olur

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Pc tercih ederim hep. Lakin hep son seviye. Yoksa morelim bozuk oluyor. Ego meselesi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Nasıl yok? Fallout 76 aldım 25-30 fps oynuyorum ara sıra 40-50 oluyor.
Hocam çoğu oyunda ilk başta problemler oluyor zaten 1 2 ay sonra güncellemeler ile toparlaniyor çokta dert etmemek lazim.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Top Bottom