Konsol da oynamak daha rahat + bilgisayarin yetmediğinde upgrade yapmak zorundasın ama ps4 de çıkan oyunlar için konsolum kaldiricakmi derdin yok.Selamlar. Sorum başlıkta. Beklediğiniz bir oyun çıktı. Bunu konsol damı yoksa pc demi oynamayı tercih edersiniz. En çok hangi platform da oyun oynarsınız
Nasıl yok? Fallout 76 aldım 25-30 fps oynuyorum ara sıra 40-50 oluyor.Konsol da oynamak daha rahat + bilgisayarin yetmediğinde upgrade yapmak zorundasın ama ps4 de çıkan oyunlar için konsolum kaldiricakmi derdin yok.
İkisini de alacak param olsa PC'yi ödev,video,araştırma vs. için kullanırım oyun içinse konsol alırım fakat param sadece birine yetiyorsa kesinlikle tercihim PC olurSelamlar. Sorum başlıkta. Beklediğiniz bir oyun çıktı. Bunu konsol damı yoksa pc demi oynamayı tercih edersiniz. En çok hangi platform da oyun oynarsınız
Hocam çoğu oyunda ilk başta problemler oluyor zaten 1 2 ay sonra güncellemeler ile toparlaniyor çokta dert etmemek lazim.Nasıl yok? Fallout 76 aldım 25-30 fps oynuyorum ara sıra 40-50 oluyor.