OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Yine de bu soru pek doğru değil. İkisi de ap ayrı şeyler.ben yurtddışından 3800e dedim yazının ilk başını okursan
Yine de bu soru pek doğru değil. İkisi de ap ayrı şeyler.ben yurtddışından 3800e dedim yazının ilk başını okursan
sürekli oyunlara para vericek paran varsa al ama pc özgürlüktür benceben daha önceden alanlara bakarak yazdım amazondan alınca vergiler dahil oluyor fiyata ayrıca gümrükte ekstra vergi çıkarsa amazon karşılıyormuş
şu an stoklarda kalmamış ama her hangi bir ülkenin amazonundan alabilirsin ben amazon de den almayı düşünüyorum almanya yaniürün linkini atarmısın
evet ama oyun odaklı düşünce hangisi normal internet işleri için evde laptop var ben oyun kısmı için 2 cihaz arasında kararsız kaldımYine de bu soru pek doğru değil. İkisi de ap ayrı şeyler.
geriye uyumlulukla eski oyunlarım var onun dışında microsoft kendi çıkaracağı yeni oyunlaı zaten game pass sistemine getirecekmiş onlaar dışında çıkan oyunlarada artık bi şekilde para ayırcazsürekli oyunlara para vericek paran varsa al ama PC özgürlüktür bence
Dediğim gibi almanyadan geleceği için üstüne vergiler eklenir. Sen almanya içinde yaşayanların ödeyeceği fiyatı görüyorsun orada yani vergisiz.şu an stoklarda kalmamış ama her hangi bir ülkenin amazonundan alabilirsin ben amazon de den almayı düşünüyorum almanya yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
series s 5400 tlArkadaşlar yurtdışından 3800tl gibi bir fiyata xbox series s almak mantıklı mı 1080p 60fps oyun oynatıyor cihaz ya da türkiyeden 4000bin 5bin arası PC mi toplamak mantıklı çoğu kişi PC ile uğraşma sürekli sorun falan diyor xbox al aç oyna diyolar sizin fikirleriniz ne
yok özellikle araştırdım normal 300euroluk fiyatı tl çevirince zaten 3800 yapmıyor teslim yerini Türkiye yapınca vergileri ekliyorDediğim gibi almanyadan geleceği için üstüne vergiler eklenir. Sen almanya içinde yaşayanların ödeyeceği fiyatı görüyorsun orada yani vergisiz.
türkiye fiyatı o ben yurtdışından getirme fiyatını yazdımseries s 5400 TL
Bu yine size kalmış konsolda oyun oynamayaı daha çok seviyorsanız ve konsolun oyunlarını daha çok seviyorsanız Series S alabilirisiniz.şu an stoklarda kalmamış ama her hangi bir ülkenin amazonundan alabilirsin ben amazon de den almayı düşünüyorum almanya yani
evet ama oyun odaklı düşünce hangisi normal internet işleri için evde laptop var ben oyun kısmı için 2 cihaz arasında kararsız kaldım
geriye uyumlulukla eski oyunlarım var onun dışında microsoft kendi çıkaracağı yeni oyunlaı zaten game pass sistemine getirecekmiş onlaar dışında çıkan oyunlarada artık bi şekilde para ayırcaz
O zaman series s alamazondan alınca tüm vergiler dahil 3800 civarı bir fiaya geliyor bir sürü alan var bu fiyatlar ve daha aşağısına
ürün oyun konsolu olduğu için %5 ile %50 arası ek vergi alınıyordu yanlış hatırlamıyorsamyok özellikle araştırdım normal 300euroluk fiyatı TL çevirince zaten 3800 yapmıyor teslim yerini Türkiye yapınca vergileri ekliyor
türkiye fiyatı o ben yurtdışından getirme fiyatını yazdım