PC NASIL TOPLANIR ZORMU

xes8

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar ben ilk defa parça parça bi pc aldım hepsi siparişte tek tek gelecek fakat ben bunu nasıl toplarım kendi başıma usta birinden yardım almam şartmı yoksa göründüğü kadar zormu amacım kendi kendime toplamak ama yapamazsın diyorsanız ustadan yardım alayımmı yada video falan varmı

Arkadaşlar ben ilk defa parça parça bi PC aldım hepsi siparişte tek tek gelecek fakat ben bunu nasıl toplarım kendi başıma usta birinden yardım almam şartmı yoksa göründüğü kadar zormu amacım kendi kendime toplamak ama yapamazsın diyorsanız ustadan yardım alayımmı yada video falan varmı
Göründüğü kadar zor değil internetten pc toplama rehberlerine bakabilirsin veya kullanım kılavuzlarını inceleyebilirsin toplaması çok kolay

Arkadaşlar ben ilk defa parça parça bi PC aldım hepsi siparişte tek tek gelecek fakat ben bunu nasıl toplarım kendi başıma usta birinden yardım almam şartmı yoksa göründüğü kadar zormu amacım kendi kendime toplamak ama yapamazsın diyorsanız ustadan yardım alayımmı yada video falan varmı
Youtube dan bakıp yapabilirsiniz o kadar zor değil. Aldığınız sistem nedir bu arada

Youtube dan bakıp yapabilirsiniz o kadar zor değil. Aldığınız sistem nedir bu arada
Airhawkduo kasa
Psu Cool master 650w
işlemci R5 3600
Ekran kartı Asus rog Strix 2060s 8 gb gamer
anakart gigabyte b450m s2h
ram hyperix 8x2 3600mhz
ssd Kingston 500gb m2
t6 ultra işlemci soğutucu
total 8.5 falan oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parça parça topladığım için pahalı geldi normadle bu paraya 2070 de toplanır ama istedğim parçalar tam olarak buydu bu şekilde bulmak sıkıntı oldugu için parça topladım

Öğrenirsen kolay gelir gerçekten çok kolay geliyor sonra

• Beğen
Reaksiyonlar: xes8
Ben bu videodan bakarak montaj yapacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,986
Üyeler
186,972
Son üye
sagokasmeri
Geri