Neler Yeni

PC NASIL TOPLANIR ZORMU

xes8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
enes serin
Arkadaşlar ben ilk defa parça parça bi pc aldım hepsi siparişte tek tek gelecek fakat ben bunu nasıl toplarım kendi başıma usta birinden yardım almam şartmı yoksa göründüğü kadar zormu amacım kendi kendime toplamak ama yapamazsın diyorsanız ustadan yardım alayımmı yada video falan varmı

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
Arkadaşlar ben ilk defa parça parça bi PC aldım hepsi siparişte tek tek gelecek fakat ben bunu nasıl toplarım kendi başıma usta birinden yardım almam şartmı yoksa göründüğü kadar zormu amacım kendi kendime toplamak ama yapamazsın diyorsanız ustadan yardım alayımmı yada video falan varmı
Göründüğü kadar zor değil internetten pc toplama rehberlerine bakabilirsin veya kullanım kılavuzlarını inceleyebilirsin toplaması çok kolay

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Technopatın sistem toplama videolatındaki montajlar iyi.
Sadece işlemcinin soketine dikkat et.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben ilk defa parça parça bi PC aldım hepsi siparişte tek tek gelecek fakat ben bunu nasıl toplarım kendi başıma usta birinden yardım almam şartmı yoksa göründüğü kadar zormu amacım kendi kendime toplamak ama yapamazsın diyorsanız ustadan yardım alayımmı yada video falan varmı
Youtube dan bakıp yapabilirsiniz o kadar zor değil. Aldığınız sistem nedir bu arada

xes8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
enes serin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube dan bakıp yapabilirsiniz o kadar zor değil. Aldığınız sistem nedir bu arada
Airhawkduo kasa
Psu Cool master 650w
işlemci R5 3600
Ekran kartı Asus rog Strix 2060s 8 gb gamer
anakart gigabyte b450m s2h
ram hyperix 8x2 3600mhz
ssd Kingston 500gb m2
t6 ultra işlemci soğutucu
total 8.5 falan oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

parça parça topladığım için pahalı geldi normadle bu paraya 2070 de toplanır ama istedğim parçalar tam olarak buydu bu şekilde bulmak sıkıntı oldugu için parça topladım

Gamer_g

80+ Bronze
Öğrenirsen kolay gelir gerçekten çok kolay geliyor sonra

• Beğen
Reaksiyonlar: xes8

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ben bu videodan bakarak montaj yapacağım.

Top Bottom