Pc parçaları uyumlu mu?

manji5

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
110000
Şimdi dostlar hayalimdeki olmasada bütçemin yettiği kadar sistemi dizdim. Ama şimdi şöyle bir sorun var sıvı soğutucu yerine bakımı kolay olduğu için kule tipi soğutucu seçtim. Parça listemi https://pcpartpicker.com/list/wJwK8Z bu linkten bulabilirsiniz, bu kule tipi soğutucu sisteme uygun mudur? Ram'e ve anakartın soğutucularına vs. değer mi?

Ekler

• sistem.webp
    sistem.webp
    35.6 KB · Hit: 26
berbat olmuş kankacım 110 bine 5070 mi topladın :D 5080 alınıyor bu paraya, en iyisinden 9070xt sistem toplarsın

berbat olmuş kankacım 110 bine 5070 mi topladın :D 5080 alınıyor bu paraya, en iyisinden 9070xt sistem toplarsın
Şimdi ben tamamen oyun için toplamıyorum çekirdeğide önemli benim sana sorduğum soğutucu diğer parçalara değer mi?

Şimdi ben tamamen oyun için toplamıyorum çekirdeğide önemli benim sana sorduğum soğutucu diğer parçalara değer mi?
Hocam, anlık olarak piyasaya hakim değilim ama, 110k'nın bir açıklaması yok şu parçalara bakınca. (Kötü değil, pahalı)

Şimdi dostlar, siz başlığı okumadınız heralde benim size sorduğum soğutucu herhangi biyere sürtermi.

Fanın yerini değiştirebiliyorsun

Ekler

• 1000068527.webp
    1000068527.webp
    508 KB · Hit: 14
2 kule 2 fan var. fan kule fan kule olabilir yada kule fan kule fan şekilinde takılabilir. Ayrıca diğer arkadaşların eleştirileri çok haklı

Geri