Neler Yeni

Pc pubg fps drop yemek

aercans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Ercan
Merhabar, 5600 ve 4060ti 1080p sistemim var ve pubg pc steam oynarken çok fazla fps droplar yiyorum, mesela son alana kalınca yani en lazım zamanda adam olmasından mıdır nedir fps 50-80 lere düşüyor ve kasmaktan adamı vuramayip ölüyorum malesef. Bu sistemi alırken birinin youtube videosunda pubg test very low ayarlarda stabil 250-300 aldığını gördüğüm için almıştım ve akabinde fps arttırmak ve stabilize etmek için 10000days fps ayar videosuna göre gerekli ayarlamaları yaptım ama gel görki bazen 200 üstü fps değerlerini görürken bazen bir anda fps Drop yiyorum. Çözümü var mıdır bunun? Teşekkürler...

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Enes
Merhabar, 5600 ve 4060ti sistemim var ve pubg pc steam oynarken çok fazla fps droplar yiyorum, mesela son alana kalınca yani en lazım zamanda adam olmasından mıdır nedir fps 50-80 lere düşüyor ve kasmaktan adamı vuramayip ölüyorum malesef. Bu sistemi alırken youtube videosunda pubg test very low ayarlarda stabil 250-300 aldığını gördüğüm için almıştım ve akabinde fps arttırmak ve stabilize etmek için 10000days fps ayar videosuna göre gerekli ayarlamaları yaptım ama gel görki bazen 200 üstü fps değerlerini görürken bazen bir anda fps Drop yiyorum. Çözümü var mıdır bunun? Teşekkürler...
Dostum fps limit koydun mu ?

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Enes
Fps limitsiz biri orta geri kalan hepsi very low işleme ölçeği 100
Kanka monitörün yenileme hızına göre fps sınırı koy ki üstüne çıkıp fazla kaynak tüketmesin.Sorununa yüzde yüz çözüm olmaz ama dsha stabil değerler sunar en azından.Eğer oyun içinde sınırlama ayarı yoksa Nvidia denetim masasından da hallediliyor.

aercans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka monitörün yenileme hızına göre fps sınırı koy ki üstüne çıkıp fazla kaynak tüketmesin.Sorununa yüzde yüz çözüm olmaz ama dsha stabil değerler sunar en azından.Eğer oyun içinde sınırlama ayarı yoksa Nvidia denetim masasından da hallediliyor.
Nvidia üzerinden gerekli performans ayarlarını yaptım 10000days ayarları işte. Monitor 500hz, oyun ise en fazla 300 fps ayarlanıyor malesef

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Enes
Nvidia üzerinden gerekli performans ayarlarını yaptım 10000days ayarları işte. Monitor 500hz, oyun ise en fazla 300 fps ayarlanıyor malesef
Hocam o zaman biraz fps kısabilirsin.Yani seni rahatsız etmeyecekse 120hz sabitleyip öyle dene.Bunu ne kadar aşağı çekersen stabiliten o kadar artar.Başka bir çözüm benim aklıma gelmiyor maalesef.PUBG zaten optimizasyon problemli bir oyun..

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Sıcaklıklar nedir ? Ram ne kadar var sistemde, stok soğutucu mu kullanıyorsun işlemci için ?

aercans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
16(2x8) gb ram cooler master sıvı Soğutucu var 2 fanli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri