Çözüldü✓ Pc Reklam Virüsü yardım edin!

kvrt bulamaz ise bunlari da denemekte fayda var false pozitifle alakali
online databasei olduğu için bu bulamazsa zaten hiçbir şeyle bulamaz offline bootablelar bile yakalayamaz onların database sürekli güncellenmiyor

online databasei olduğu için bu bulamazsa zaten hiçbir şeyle bulamaz offline bootablelar bile yakalayamaz onların database sürekli güncellenmiyor
1 tane buldu. C/windows/System32/Database/ PC diye bir dosya. Ama cozum olacak mı bakıcam. Gerçekten illet bir problem

Arkadaşlar nasil olduysa bir şekilde bilgisayarima reklam virusu girdi. Bilgisayari her açtigimda cmd otomatik calisiyor ve google chrome'dan reklam sayfaları açîlıyor. 1 haftadır denemediğim yöntem kalmadı.

1- Windows baslangiç uygulamalarindan cmd'yi devre disi birakiyorum ama tekrar devreye giriyor.

2- Malwarebytes ile tam tarama yaptım. Çözüm olmadı. Yine adwclaner ile temizleme yaptim cozum olmadı.

3- CCleaner ile baslangic uygulamasi cmd yi siliyorum tekrar geliyor.

4- Kayit defteri dûzenleyicisinden direkt olarak kayiti siliyorum ancak yarin tekrar geliyor.

Allah için yardim edin. Format atmadan bu sorunu bir sekilde cozmek istiyorum.
Windows Defenderı aktif et ama sadece tek bir yerden değil ağ da dahil her yerden.Daha sonra ise önce bir tam tarama yap daha sonra ise çevrimdışı tarama yap ve virüslerden kurtul.Çok absürt bir trojan olmadığı sürece Windows Defendardan daha iyi antivirüs yoktur.

Windows Defenderı aktif et ama sadece tek bir yerden değil ağ da dahil her yerden.Daha sonra ise önce bir tam tarama yap daha sonra ise çevrimdışı tarama yap ve virüslerden kurtul.Çok absürt bir trojan olmadığı sürece Windows Defendardan daha iyi antivirüs yoktur.
False Positive canavarı defendera güvenen e-devletinde güvenli olduğuna inanıyordur

Arkadaşlar nasil olduysa bir şekilde bilgisayarima reklam virusu girdi. Bilgisayari her açtigimda cmd otomatik calisiyor ve google chrome'dan reklam sayfaları açîlıyor. 1 haftadır denemediğim yöntem kalmadı.

1- Windows baslangiç uygulamalarindan cmd'yi devre disi birakiyorum ama tekrar devreye giriyor.

2- Malwarebytes ile tam tarama yaptım. Çözüm olmadı. Yine adwclaner ile temizleme yaptim cozum olmadı.

3- CCleaner ile baslangic uygulamasi cmd yi siliyorum tekrar geliyor.

4- Kayit defteri dûzenleyicisinden direkt olarak kayiti siliyorum ancak yarin tekrar geliyor.

Allah için yardim edin. Format atmadan bu sorunu bir sekilde cozmek istiyorum.
önyükleme taraması yap

False Positive canavarı defendera güvenen e-devletinde güvenli olduğuna inanıyordur
Senin yaşın yetmez böyle şeylere çocuk.Ne kadar uzun uzun anlatsamda anlamayacaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E devletin konuyla alakası peki? Bu foruma 18 yaş sınırlaması acil gelmeli.

Senin yaşın yetmez böyle şeylere çocuk.Ne kadar uzun uzun anlatsamda anlamayacaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E devletin konuyla alakası peki? Bu foruma 18 yaş sınırlaması acil gelmeli.
Profilinde osmanlı tuğrası olan birisinden alacağın max cevapta bu zaten ironik 23 yaşındayım moruk yaşım yetiyor merak etme senin gibi kör değilim ben

Format neden atmak istemiyorsunuz hocam ?

Arkadaslar konuyu bulandirmayalim lutfen. Su an KVRT ile tarama yapiyorum. 1 adet virus buldu. Kayit defteri duzenleyicisinden cmd yi baslatan dosya ile ayni. Virusun yerini bulduk. Simdi inşallah silince gelmez.

Profilinde osmanlı tuğrası olan birisinden alacağın max cevapta bu zaten ironik 23 yaşındayım moruk yaşım yetiyor merak etme senin gibi kör değilim ben
Burası senin siyaset mizahı yapabileceğin biryer değil git başka yerde vızılda.Osmanlı tuğrasını taşımaktan da şeref duyarım rahatsız olanlarada selamlarımı iletiyorum.

Geri