Hikayeli oynucam sadeceFps ve Online türünde oyun oynarsan gamepad kaliteli bir şey olmalı özellikle analoglar yoksa zorluk çekersin. Ben snopy rampage sg-r218 almıştım pek tatmin edici değil bu tür oyunlarda. Titreşim önemliyse F710 alabilirsin ama ben telefonda oynarken titreşim hiçbir şekilde çalışmıyor(ps2 emulatoründe çalışıyor). F310 da alabilirsin ama usb-type c aparatı lazım 10tl 'ye almıştım ben
O zaman sıkıntı olmaz. Ama telefonda bağlantın iyi olmalı. Bende de 75mbps int var interneti ağır kullanan biri olunca görüntü baya kötü oluyor ekran görünmüyorHikayeli oynucam sadece
Neden 100 mgbit hızım var 50 ile sorunsuz oynayanlar var diye biliyorumgeforce nowdan öyle çok süper performans bekleme derim
Sadece 6 ay için değmez mi sonrasında yeni pc alıcambence alma o üyelik güzelim 2070li sisteme değmez
bak 1 günlük geforce now premium al dene ama telefona yazık olur şarj pırt diye gider şarjda kullanırsan batarya pert en azından bu sistemi satip daha düşük günlük kullanım için 2. el bir laptop alirsin kafana yatar hoşuna gidersede geforce now devam edersinNeden 100 mgbit hızım var 50 ile sorunsuz oynayanlar var diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece 6 ay için değmez mi sonrasında yeni pc alıcam
rekabetçi oyunlar oynuyorsanız oynanmazÖncelikle herkese merhaba elimde bi pc var 2070 süperli bunu 15kya şuan alacak birisi var pc i satıp 5-6 ay kadar telefondan geforce now takılayım diyorum da geforce now ne kadar iyi çalışıyor internetim fiber 100 mgbit