Spiderman dışında pek oynamak istediğim ps özel oynu yok SSX daha mantıklı gibi geldiEğer ps’in özel oyunlarını oynamak istiyorsan Playstation alabilirsin ama PC’nin kaldırmadığı oyunları oynamak istiyorsan series s alabilirsin iş görür
ayrıca XXS'de game pass gibi bir avantaj varEğer ps’in özel oyunlarını oynamak istiyorsan Playstation alabilirsin ama PC’nin kaldırmadığı oyunları oynamak istiyorsan series s alabilirsin iş görür
Spiderman dışında pek oynamak istediğim ps özel oynu yok SSX daha mantıklı gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca XXS'de game pass gibi bir avantaj var
Hocam bişey sorucam, gamepad ile oynamak ve ps5 le oynamak arasında çok fark var mı?Eğer ps’in özel oyunlarını oynamak istiyorsan Playstation alabilirsin ama PC’nin kaldırmadığı oyunları oynamak istiyorsan series s alabilirsin iş görür
Hocam bişey sorucam, gamepad ile oynamak ve ps5 le oynamak arasında çok fark var mı?
spiderman ps özel oyunu diye biliyorum ben de
8000 tl olmuş ps5ler yineyani hocam gamepadi tam bilmiyorum da bende ps5 var ve dualsense çok başarılı gerçekten eğer ps5 alabilecek bütçeniz varsa bence ps5 alın derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen. Xboxda olmayabilir
8000 TL olmuş ps5ler yine
konsoldan ek vergiler kalkınca 6500 e kadar düşmüştü