Pc sıcaklığı iyi mi ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
ID-Cooling SE-214-XT ARGB soğutucu kullanıyorum ve içinden çıkan macunu kullanıyorum geçen yıl eylül sonlarında alıp takmıştım soğutucuyu sıcaklıklar iyi mi altta açık programlar steam-dc-spotify-klavye mouse ve ses programları var. Macun yenilemek istersem ne almalıyım ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-04-08 023105.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-08 023105.png
    135.6 KB · Hit: 112
ID-Cooling SE-214-XT ARGB soğutucu kullanıyorum ve içinden çıkan macunu kullanıyorum geçen yıl eylül sonlarında alıp takmıştım soğutucuyu sıcaklıklar iyi mi altta açık programlar steam-dc-spotify-klavye mouse ve ses programları var. Macun yenilemek istersem ne almalıyım ?
oyun testlerı vs varsa onları atarmısınız

oyun testlerı vs varsa onları atarmısınız
yan ekrana koyup ss aldım alt tab atmadan 3-5 dk falan oynadım aim mapi girmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağlıklı mı acaba böyle ss alıp atmam alt tab atınca düştüğünü biliyorum

aynı programlar açık hala bide altta sadece ekstra cs açtım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-04-08 023859.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-08 023859.png
    106.2 KB · Hit: 69
yan ekrana koyup ss aldım alt tab atmadan 3-5 dk falan oynadım aim mapi girmiştim

acıkcası sağlam bir oyunda 10-15 dakıka denersenız daha ıyı sonuclar alabılırız

aynı programlar açık hala bide altta sadece ekstra cs açtım
normal değerler, biraz daha idare eder. sıcaklıklar yükselmeye başladığında değişim yaparsın.

normal değerler, biraz daha idare eder. sıcaklıklar yükselmeye başladığında değişim yaparsın.
hocam bence arkadas bıraz daha test yapmalı tam karar vermek ıcın dıye dusunuyorum

acıkcası sağlam bir oyunda 10-15 dakıka denersenız daha ıyı sonuclar alabılırız
genellikle cs oynuyorum diye onu açmıştım bide küçük oyunlar falan var ama rdr2 veya r6 girip deneyim bide

genellikle cs oynuyorum diye onu açmıştım bide küçük oyunlar falan var ama rdr2 veya r6 girip deneyim bide
rdr2 denesenız ıyı olur hocam bı 10dk fln oynayın

tamamdır deniyorum böyle ss almam sağlıklı mı peki msi afterburner yüklü ama onun ayarları ile uğraşmak istemedim

macun alıcak olursam ne önerirsiniz peki şimdiden alayım diyorum eğer kullanmadığımda bozulmucaksa tabi

ta

tamamdır deniyorum böyle ss almam sağlıklı mı peki msi afterburner yüklü ama onun ayarları ile uğraşmak istemedim

macun alıcak olursam ne önerirsiniz peki şimdiden alayım diyorum eğer kullanmadığımda bozulmucaksa tabi
ss almakta herhangı bır sıkıntı olusmaz

bu arada kuşadasında yaşıyorum sıcak bi yer onu da belirteyim

hangi ayarlarda deneyim peki rdr2 aldım ama hiç girmedim nerdeyse sistem imza kısmında yazıyor

bu arada kuşadasında yaşıyorum sıcak bi yer onu da belirteyim

hangi ayarlarda deneyim peki rdr2 aldım ama hiç girmedim nerdeyse sistem imza kısmında yazıyor
ultra ayarlarda deneyın fps zaten çok dusuk olmaz 3060 ustunden gelır

mx4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,616
Üyeler
184,654
Son üye
sedat771
Geri