Neler Yeni

Pc temizledim battlefıeld V kasmaya başladı

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Enes Demirok
Aynen sıcaklıklarda sorun yok. Ben hala driverla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Bendis1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tuğra Tasalı
Aynen sıcaklıklarda sorun yok. Ben hala driverla alakalı olduğunu düşünüyorum.
reis Direct X12 yaptım oyun içi bir şey değişmedi nasıl yapıcağımı anlatan video felan varmı yada dırectx versiyon indirim

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Enes Demirok
reis Direct X12 yaptım oyun içi bir şey değişmedi nasıl yapıcağımı anlatan video felan varmı yada dırectx versiyon indirim
directx driver değil ekran kartı driverından bahsediyorum.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Enes Demirok

TahinPekmez

80+ Silver
Beyler merhaba ben laptopun içini temziledim ekran kartına termal macun sürdüm ama pc battlefıld V de kasmaya başladı ama sorun şu low ve medıum ayarlarda aynı fps aynı kasma oluyor yani medıumda daha fazla kasma olur ama hem low da hem medıumda kasma aynı fps aynı temizlemeden önce sorun yoktu temizlemeden öncede lowda oynuyordum ama kasma yoktu akıcıydı 60 fps oynuyordum şimdi 30 40 fps
Sistemim Nvıda Geforce GTX 1050 ti 4 gb 16 gb ram i7 7700 sıcaklık değerlerim 76 dereceyi geçmiyor 70-75 de dolanıyor
temizlemeden veya macundan değil. tamamen oyundan battelfield 5 bunu yapıyor. güncelleme yaptın mı yada oyunu sil yükle bir kaç ayar değiştir bende de öyle oluyordu. yapacağın şu. Nvidia denetim masasından varsayılanları geri yükle ye tıkla, eski ayara dön.

Bendis1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tuğra Tasalı
Kusura bakma görmemişim. Nvidia’nın sitesinden güncel ekran kartı driverını indirip kurarsan sorun çözülebilir. Ekran kartını seçip yükleyebilirsin.

temizlemeden veya macundan değil. tamamen oyundan battelfield 5 bunu yapıyor. güncelleme yaptın mı yada oyunu sil yükle bir kaç ayar değiştir bende de öyle oluyordu. yapacağın şu. Nvidia denetim masasından varsayılanları geri yükle ye tıkla, eski ayara dön.
reisler işlemciyi %100 de kullansam sorun olurmu? o zaman kasma felan kalmaz biliyorsanız sistem yapılandırmasından işlemci çekirdeği değiştirilebiliyordu

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
aynı şey benim de başıma gelmişti pc kasmaya başlamıştı. Mouse klavye vs usblerin yerini değiştirdim düzeldi. Bi dene istersen

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Enes Demirok
reisler işlemciyi %100 de kullansam sorun olurmu? o zaman kasma felan kalmaz biliyorsanız sistem yapılandırmasından işlemci çekirdeği değiştirilebiliyordu
O nasıl oluyor?

Bendis1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tuğra Tasalı
O nasıl oluyor?
reis valorantta ve lolde 70-80-90 alıyorum ama işlemci kullanımı %30 larda işlemci kullanımı arttırırsam yüksek fps alabilirmiyim ve bunu nasıl yapıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,060
Üyeler
167,047
Son üye
Oktay7878
Top Bottom