SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
CPU ne durumdaHocam GPU 70-75 derece ideal sıcaklıklar
CPU ne durumdaHocam GPU 70-75 derece ideal sıcaklıklar
60 70 perde takılıyor ama bir kere bakmıştım 1.58 GHz alıyor benimki 2.80 GHz ondan olabilir mi? Yani ghzden kasıyor olabilirmiCPU ne durumda
Sıcaklıklarda değil değiştirme gerek yok.60 70 perde takılıyor ama bir kere bakmıştım 1.58 GHz alıyor benimki 2.80 GHz ondan olabilir mi? Yani ghzden kasıyor olabilirmi
reis Direct X12 yaptım oyun içi bir şey değişmedi nasıl yapıcağımı anlatan video felan varmı yada dırectx versiyon indirimAynen sıcaklıklarda sorun yok. Ben hala driverla alakalı olduğunu düşünüyorum.
directx driver değil ekran kartı driverından bahsediyorum.reis Direct X12 yaptım oyun içi bir şey değişmedi nasıl yapıcağımı anlatan video felan varmı yada dırectx versiyon indirim
ne yapmalıyım reisdirectx driver değil ekran kartı driverından bahsediyorum.
Kusura bakma görmemişim. Nvidia’nın sitesinden güncel ekran kartı driverını indirip kurarsan sorun çözülebilir. Ekran kartını seçip yükleyebilirsin.ne yapmalıyım reis
temizlemeden veya macundan değil. tamamen oyundan battelfield 5 bunu yapıyor. güncelleme yaptın mı yada oyunu sil yükle bir kaç ayar değiştir bende de öyle oluyordu. yapacağın şu. Nvidia denetim masasından varsayılanları geri yükle ye tıkla, eski ayara dön.Beyler merhaba ben laptopun içini temziledim ekran kartına termal macun sürdüm ama pc battlefıld V de kasmaya başladı ama sorun şu low ve medıum ayarlarda aynı fps aynı kasma oluyor yani medıumda daha fazla kasma olur ama hem low da hem medıumda kasma aynı fps aynı temizlemeden önce sorun yoktu temizlemeden öncede lowda oynuyordum ama kasma yoktu akıcıydı 60 fps oynuyordum şimdi 30 40 fps
Sistemim Nvıda Geforce GTX 1050 ti 4 gb 16 gb ram i7 7700 sıcaklık değerlerim 76 dereceyi geçmiyor 70-75 de dolanıyor
Kusura bakma görmemişim. Nvidia’nın sitesinden güncel ekran kartı driverını indirip kurarsan sorun çözülebilir. Ekran kartını seçip yükleyebilirsin.
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr
reisler işlemciyi %100 de kullansam sorun olurmu? o zaman kasma felan kalmaz biliyorsanız sistem yapılandırmasından işlemci çekirdeği değiştirilebiliyordutemizlemeden veya macundan değil. tamamen oyundan battelfield 5 bunu yapıyor. güncelleme yaptın mı yada oyunu sil yükle bir kaç ayar değiştir bende de öyle oluyordu. yapacağın şu. Nvidia denetim masasından varsayılanları geri yükle ye tıkla, eski ayara dön.
O nasıl oluyor?reisler işlemciyi %100 de kullansam sorun olurmu? o zaman kasma felan kalmaz biliyorsanız sistem yapılandırmasından işlemci çekirdeği değiştirilebiliyordu
reis valorantta ve lolde 70-80-90 alıyorum ama işlemci kullanımı %30 larda işlemci kullanımı arttırırsam yüksek fps alabilirmiyim ve bunu nasıl yapıcamO nasıl oluyor?