Oğuzhan salim
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Ekran kartı fanı dönmüyor ve anakartta vga ışığı yanıyor çözümü nedir sizce
Bütün parçalar çalışıyo sadece ekran kartı fanıGüç kaynağını kontrol ettin mi genelde bu yüzden oluyor bu şeyler.
Nasılek güç kabloları var kardom taktın mı onları
O zaman ekran kartı kablosunu kontrol et bence. Güç gitmiyor diye tahmin ediyorum.Bütün parçalar çalışıyo sadece ekran kartı fanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl
Aga görüntüde veriyoO zaman ekran kartı kablosunu kontrol et bence. Güç gitmiyor diye tahmin ediyorum.
Şuan windowsu kuruyorum driver indirince düzelir miO zaman ekran kartı kablosunu kontrol et bence. Güç gitmiyor diye tahmin ediyorum.
Sürücüsü olmayan ekran kartının çalışmasını bekliyorsan çok beklersinAga görüntüde veriyo
Şuan windowsu kuruyorum driver indirince düzelir mi
genelde ekran kartının yanında 4-6-8 li pin girişi oluyor kardom onu diyomNasıl
Sürücüyü şimdi indirtleum görüntüde var amaSürücüsü olmayan ekran kartının çalışmasını bekliyorsan çok beklersin
Görüntü ayarlarına girersen cihazın 1 hz ms display cihazı ile bağlı olduğunu görürsünSürücüyü şimdi indirtleum görüntüde var ama
kartlar artik akıllı kartin marka modeline göre 50-55 derece olmadan fanlar çalışmaz, pasif sogutma yeterli olurEkran kartı fanı dönmüyor ve anakartta vga ışığı yanıyor çözümü nedir sizce
40 derece gösteriyor ama dokunduğumda sıcaklığı hissediyorun ondan kaynaklımıdır 5060tü varkartlar artik akıllı kartin marka modeline göre 50-55 derece olmadan fanlar çalışmaz, pasif sogutma yeterli olur
birde baslik ile konu içeriği farkli. sorun Sadece fan mi, vga ısıyı yanmaya devam edip görüntü vermiyor mu
Kardeşim oyuna girip baksana açıyor mu40 derece gösteriyor ama dokunduğumda sıcaklığı hissediyorun ondan kaynaklımıdır 5060tü var